Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
6 hetes terhes vagyok, nem terveztük a babát, sőt a kapcsolatom sem túl stabil. Eleinte úgy gondoltam, hogy megszakíttatom a terhességet, de ahogy telik az idő, egyre jobban ragaszkodom a babához. Sem a családom, sem a "párom" nem támogatna sem anyagilag, sem érzelmileg, az én bevételem pedig kevés még egymagamnak is, nemhogy később kettőnknek. 2 napom van, hogy eldöntsem, megtartom-e a babát.
2009. jún. 10. 15:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 71/78 anonim ***** válasza:
67%

Szia!

Én még mindig komolyan gondolom, hogy szívesen örökbe fogadnám a kicsit, ha ezen múlik, hogy élhet!

A gyerekeim már tavaly óta kérik, hogy gondolkodjam az örökbefogadáson. Most eldöntöttem!

2009. jún. 14. 16:41
 72/78 anonim ***** válasza:
65%
Látod kérdező, hogy milyen humánus emberek vannak itt, még örökbe is fogadnák a gyermeked, csak hogy élhessen!veled ellentétben! Itt most megint csak annyit tudok mondani, hogy megint csak magad fogod nézni ha ezt elolvasod azt aki előttem írt, hogy örökbe fogadná a babád, csak hogy élhessen szegény!Látod vannak még önzetlen emberek a világon, de te gondolom ezzel sem élsz, hisz akkor már a kezedben tartanád a kisbabád, és önző módon gondolom ha már kihordtad akkor nem tudnál lemondani róla.Nah neked el kellene menned a Csernus dokihoz mielőtt elvetetnéd a babát, és majd ő helyretesz, de rendesen nem kímélve!Jól gondold át, itt van olyan ember, aki pénzt fáradtságot nem kímélve, meg szeretné menteni a kisbabád életét!
2009. jún. 14. 16:57
 73/78 anonim ***** válasza:
74%

Az a velemenyem, h ez nem a gyereked erdeke, hanem a tied! Milyen gagyi duma, h nem lesz mit enni adni a gyereknek. Mi is szegenyek vagyunk, fel eves koraig szinte semmit sem koltottem a picire.

-Ruhak, babakocsi: rokonoktol, baratnoktol kaptunk.

-Kisagy: nem letszukseglet, ha nincs az sem baj. -Popsitorlo: luxus, ott a jol bevalt viz.

-Pelus:az eldobhato pelus csak az utobbi evek nagy vivmanyai. Vannak moshato pelusok is, ezen nottunk fel mi is. Persze, van veluk munka.

-Kaja: anyatej, aminel nincs jobb dolog egy csecsemonek. -Jatekok: legnagyszerubb jatekok ott vannak korulottunk. pl. habvero, kanal, muanyag tanyer, poharalatet, anya keze, hangja, mosolya.

Jah igen feleves kor utan kimondottan megterhelo egy-egy repat, almat, esetleg egy szem krumplit kipreselni a te etkezesedbol. En szivesen odaadtam a gyerekemnek.

Az elso ket evet kell kihuzni utana vissza lehet menni dolgozni.

Igen, egy gyerek felelosseg, ami neked minden bizonnyal nincs, mert akkor vedekeztel volna, es felelosseget vallalnal erte. Nem hiszek a "kiszakadt a gumi, szedtem fogamzasgatlot" kifogasokban. Ezek eselye kozelebb all a nullahoz.

Igen a gyerek lemondassal jar. Kevesebb idod, penzed lesz magadra. Ha beteg ott virrasztasz mellette. Hullafaradt vagy, megis mosolyogva szorakoztatod. Lemondasok, aldozatok vegtelenek tuno sora...

DE: mindez megeri, amikor latod a godrocskeket a husos pofijan, hallod csengo kacagasat. Nincs is ennel csodalatosabb hang egy edesanya szamara. Erzed, amint beleszuszog a nyakadba, selymes bore a tiedhez simul, furtjei megcsiklandozzak az arcodat. Kozben hallgatod elegedett szuszogasat. Azon tunodsz, milyen lesz majd iskolasnak, tinedzsernek, apanak, anyanak... tovabb mesz gondolatban, es mar az unokaid latod magad elott. Innentol kezdve tudod, h most mar sose leszel egyedul, hiszen van csaladod!

Aaaa...hogy lehet ezekrol lemondani??!!! Nincs az a penz, a kenyelem, hatalom, gazdagsag, ami miatt a gyermekem egy haja szalarol is lemondanek. Hidd el egy gyerek meg egy onzo libat is meg tud valtoztatni. Varazserejuk van, csak akarni kell ot!!!

2009. jún. 15. 00:00
 74/78 anonim ***** válasza:
63%
Utolsó válaszoló, ezt gyönyörűen megfogalmaztad, és nagyon nagyon igazakat írtál!:)
2009. jún. 15. 10:43
 75/78 anonim ***** válasza:
69%
Akinek még nincs gyereke, az nem tudja, miről mond le. Az még nem érzi, mekkora öröm, sok aggódás és egy CSODA a babánk minden egyes mozdulata. De azért ne bántsátok őt, ez az ő keresztje lesz egy életre. Így döntött. ((Butaság volt részéről ide írni ezt a kérdést, és még nagyobb leírni a döntését.))
2009. jún. 15. 11:39
 76/78 anonim ***** válasza:
48%
TARTSD MEG A BABAT ES ADD ODA A VALASZOLOK EGYIKENEK AKI OROKBE AKARJA FOGADNI !!!!!!! HAD ELJEN MAR SZEGENY ,A JOISTEN ADTA NEKED NEM AZERT HOGY MEGOLD !!!!! HAD ELJEN MAR !!!!!!! NE OLD MEG !!!! EGY ELETRE BANNI FOGOD ES MEG LATOD A JOISTEN MEGBUNTET HA ELVETETED ES HA NEM LEHET MAJD UTANNA TOBB GYERMEKED? GONDOLKOZZ REALISAN !!!!!!! HAGYD HAD SEGITSENEK !!!
2009. jún. 15. 23:49
 77/78 anonim ***** válasza:
65%
Mi a neve az antibiotikumnak amit szedtel ???
2009. jún. 15. 23:54
 78/78 anonim ***** válasza:
47%
Tartsd meg es add orokbe annak az anyukanak !!!!!!!!! kerlek ne vetesd el latod had eljen !!!!!
2009. jún. 16. 21:36
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!