Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért vagyok ennyire éhes...

Miért vagyok ennyire éhes mióta szültem?

Figyelt kérdés
Nem értem, folyamatos éhség tör rám. 10hónapja szültem , nem szoptatok, már a kórházban zabálhatnékom volt éjjel nappal, most már óránként rájárok a szekrényre, este 22hkor még bezabálok hogy ne legyek éhes éjjel, ez valamennyire működik.Nem zavar mert alapból elfúj a szél olyan jó genetikával áldott meg a sors de hogy ennyire gyors legyen az anyagcserém.. nem értem ezt a zabálást. Nem vagyok terhes sem.
febr. 5. 19:45
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
A cukrod rendben van?
febr. 5. 20:17
 2/5 anonim ***** válasza:

8 honapja szultem velem ugyan ez a helyzet. Mar tobb kilo vagyok mint ahogy szulni mentem.

🤷🏻‍♀️

febr. 5. 22:08
 3/5 anonim ***** válasza:

Pajzsmirigy túlműködés lehet!

Szülés után nagyon gyakori, csak utána figyelj, hogy ezután a fázis után jön az alulműködés általában. Nekem is ilyen volt, elküldtek vérvételre ott derült ki, utána elmagyarázták, hogy ez előfordul, de figyelni kell. Ezután 1 év múlva elkezdtem durván hízni, meg is érkezett az alulműködés...

Nah, keress fel egy endokrinológust szerintem.

febr. 6. 12:27
 4/5 anonim ***** válasza:

Nekem is ez volt,pajzsmirigy teljes labor,de minden rendben volt. Az segített hogy az ejseg ellenére kevesebbet kezdtem enni.egy két hét és megszokod. Addig pokoli nehéz,utána könnyebb.

De nezess attól labort,csak mondom,ha nem az a gond,akkor is van megoldás.

febr. 6. 15:49
 5/5 A kérdező kommentje:
Voltam vérvételen mindent rendben találtak, cukrom sincs sosem volt. Érdekes lenne ha meghíznék 🤣 Világ életembe nehezen ment szülni is +7el mentem pedig zabáltam. Azt várom hogy hízzak, de mégse.
febr. 6. 16:02

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!