Miért vagyok ennyire éhes mióta szültem?
Figyelt kérdés
Nem értem, folyamatos éhség tör rám. 10hónapja szültem , nem szoptatok, már a kórházban zabálhatnékom volt éjjel nappal, most már óránként rájárok a szekrényre, este 22hkor még bezabálok hogy ne legyek éhes éjjel, ez valamennyire működik.Nem zavar mert alapból elfúj a szél olyan jó genetikával áldott meg a sors de hogy ennyire gyors legyen az anyagcserém.. nem értem ezt a zabálást. Nem vagyok terhes sem.ma 19:45
2/2 anonim válasza:
8 honapja szultem velem ugyan ez a helyzet. Mar tobb kilo vagyok mint ahogy szulni mentem.
🤷🏻♀️
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!