Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
6 hetes terhes vagyok, nem terveztük a babát, sőt a kapcsolatom sem túl stabil. Eleinte úgy gondoltam, hogy megszakíttatom a terhességet, de ahogy telik az idő, egyre jobban ragaszkodom a babához. Sem a családom, sem a "párom" nem támogatna sem anyagilag, sem érzelmileg, az én bevételem pedig kevés még egymagamnak is, nemhogy később kettőnknek. 2 napom van, hogy eldöntsem, megtartom-e a babát.
2009. jún. 10. 15:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 1/78 anonim ***** válasza:
45%
Most ismét kiderül milyen igazságtalan a sor, már bocs. Mindig oda megy/menne a baba ahova nem kell. Én megtartanám az biztos. A párod meg miért nem támogat, akkor nem is a párod, és a családod? Hisz ők az akire elvileg szímítani lehetne?
2009. jún. 10. 15:11
 2/78 anonim ***** válasza:
24%

Jesszus! Hat ez nem is lehet kerdes, hogy megtartasd-e?! Termeszetesen nem tudod megtartani. Ezt te is erzed, hiszen ezert irtal ide.

Ne az ismeretlenek tanacsara adjal, hogy ki mit tenne.

Gondold vegig, hogy van-e penzed? Van-e biztos beveteled?

Levegobol nem lehet gyereket etetni, oltoztetni, iskolaztatni...stb.

Ne legyel felelotlen, a semmire ne szuljel babat!

Vetesd el, az abortuszt ki tudod fizetni, arra van penzed?

De ha ennyire nincs penzed, meg magadra se, akkor min gondolkodsz? Ha szulnel egy gyereket akkor tobb penzed lenne, vagy hogy gondolod?

2009. jún. 10. 15:13
 3/78 A kérdező kommentje:

Én is szeretném megtartani, de nem bízhatom a véletlenre a dolgokat, hogy majd lesz valahogy, közben meg folyamatosan az járna a fejemben, hogy nem tudnék mindent megadni a babának, amire szüksége van.

Nagyon el vagyok keseredve.

4/78 anonim ***** válasza:
19%

Jesszus! Hat ez nem is lehet kerdes, hogy megtartasd-e?! Termeszetesen nem tudod megtartani. Ezt te is erzed, hiszen ezert irtal ide.

Ne az ismeretlenek tanacsara adjal, hogy ki mit tenne.

Gondold vegig, hogy van-e penzed? Van-e biztos beveteled?

Levegobol nem lehet gyereket etetni, oltoztetni, iskolaztatni...stb.

Ne legyel felelotlen, a semmire ne szuljel babat!

Vetesd el, az abortuszt ki tudod fizetni, arra van penzed?

De ha ennyire nincs penzed, meg magadra se, akkor min gondolkodsz? Ha szulnel egy gyereket akkor tobb penzed lenne, vagy hogy gondolod?

5/78 vav22 ***** válasza:
72%
Én hasonló cipőben jártam, de engem legalább a párom támogatott,de nem volt stabil a kapcsolatunk. (azóta rendeződött) én akkor több lehetőségnek utánanéztem. Ha nem így alakult volna, a Lea otthont választottam volna nagy valószínűséggel, mert 20000 ft-os gyesből és 12000 ft-os családiból nem tudtam volna megélni egyedül sem, nemhogy a babával.
2009. jún. 10. 15:14
 6/78 anonim ***** válasza:
27%

Igen nehéz döntés!!

Elhiszem,hogy ragaszkodsz a babához,de mire szülnéd meg?

Esetleg örökbeadás?

Jól fontold meg!!!!

2009. jún. 10. 15:14
 7/78 anonim ***** válasza:
23%

Jaj, hat nem az hogy nem tudnal MINDENT megadni a gyerekednek, hanem semmit se tudnal neki megadni ne viccelj mar!

Inkabb menjel most el a dokihoz, vagy ahova kell en nem tudom, es azonnal kerd, vetesd el!

Tudod te mennyibe kerul egy gyereket felnevelni? Nem lehet am visszaadi hogy bocs, most nincs penz a rezsire, nincs penz semmire. Majd kesobb nevellek tovabb. Nem igy mukodik!

A gyes 25ezer korul van, es az egyedulalloknak a csaladi potlek pedig 13700 Ft! Ebbol a penzbol akarsz gyereket nevelni????

Ha megszulsz es az apa nem vallalja a gyereket, akkor gyerektartas sem lesz. Ne viccelj, 25ezer es 13700 kb. 38ezer Ft! Mit akarsz ebbol? Ez a havi kajara nem eleg.

Ne gondolkodj, tudod a valaszt, menjel es vetesd el!

Irassal fogamzasgatlot fel, es szedjed azt, az is penzbe kerul lehet hogy nem tudod kifizetni havonta azert nem szeded? Mert tudom hogy sok nonek meg arra sem tellik.

Ne gondolkodj, nehogy megszulj egy gyereket a semmire, mert a szivem szakadna meg!!!!!

2009. jún. 10. 15:18
 8/78 anonim ***** válasza:
93%

Kedves 1 válaszoló. Nem hiszem, hogy aki a kérdést feltette arra lenne most még pluszban szüksége, hogy még belerúgj... Milyen igazságtalan az élet...stb...

Nem erre van most szüksége egyáltalán!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Mindenkinek megoldódik az élete!

Kedves kérdező! Megszakad a szívem, ahogy a kérdésed olvastam! Okosan dönts és felelősségteljesen! Ne hallgass senkire, hanem a kis hangra, amit a szíved súg legbelül! Senki nem tudja a helyes választ, mert NINCS a TE HELYEDBEN! Ezt neked kell "lefociznod" magadban! Okos legyél! Minden meg fog oldódni! Üdv!

2009. jún. 10. 15:20
 9/78 A kérdező kommentje:
Nekem is a szívem szakad meg. Csak azt nem értem, hogy a családom, a saját anyám miért nem támogat. Nem vagyok fiatal, közel 30 éves, tehát nem lenne korán a gyerekvállalás.
2009. jún. 10. 15:22
 10/78 anonim ***** válasza:
51%

15:11-es nem mindenki olyan szerencses am hogy van csaladja! Es plane hogy tamogatjak is!

Miert lenne igazsagtalan a sors? Lehet hogy te amiben szerencses vagy abban a kerdezo szerencsetlen.

Lehet hogy neked van egy jol meno vallalkozasod a szuleid milliomosok, es a ferjed is jol keres, de nem mindenkinel mukodik am igy!

Hogy lehet ilyen valaszt adni, hogy biztos hogy megszulned? Ha lenne havi 38ezer beveteled nem tudom mit mondanal.

2009. jún. 10. 15:23
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!