Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit tennétek a helyemben?

Mit tennétek a helyemben?

Figyelt kérdés
6 hetes terhes vagyok, nem terveztük a babát, sőt a kapcsolatom sem túl stabil. Eleinte úgy gondoltam, hogy megszakíttatom a terhességet, de ahogy telik az idő, egyre jobban ragaszkodom a babához. Sem a családom, sem a "párom" nem támogatna sem anyagilag, sem érzelmileg, az én bevételem pedig kevés még egymagamnak is, nemhogy később kettőnknek. 2 napom van, hogy eldöntsem, megtartom-e a babát.
2009. jún. 10. 15:08
1 2 3 4 5 6 7 8
 31/78 anonim ***** válasza:
76%

Bár én már válaszoltam, de a 19:46-os válaszoló írása engem nagyon megérintett. Bárcsak minden abortuszra "készülődő" nő vele beszélgetne....!

Tartsd meg a babát! Vagy mondom máshogy: ne öld meg a babád!

2009. jún. 10. 21:14
 32/78 anonim ***** válasza:
81%
Abortuszpártiak tűnjetek el erről az oldalról, nehogy már rábeszéljétek arra, hogy csupán anyagiak miatt elvetesse szegény a gyermekét, amikor a szíve mélyén vágyik rá!Kérdező neked azt mondanám, nagyon gondold át, a nagyszülők biztosan megenyhülnek ha meglátják az unokájukat.Egy mosoly nekik, és már le is vette őket a lábukról a kis pelenkás.:)))Csak a szívedre hallgass, mert benne vagy a korban, és nem véletlenül jött ez a baba.Adj neki esélyt az életre! Hidd el meghálálja.Annyi szeretete tud adni egy gyermek amit egy felnőtt soha.Én már csak tudom van egy édes egyéves kislányom.:)))
2009. jún. 10. 22:19
 33/78 anonim ***** válasza:
79%

Szia! A legemberibb, legokosabb, legimadnivalobb lany akivel eletemben talalkoztam, nagyon szegeny csaladbol szarmazik. Az egyetemen mindenfele osztondijat megkapott olyan okos es szorgalmas tanulo volt. A szulei tiszteletre es szeretetre neveltek, bar valoban anyagilag nem tudtak sose tamogatni. Azota tobb diplomas jol kereso csaladanya es BOLDOG! Ha ot is elvetettek volna a szulei egy ertekes emberrel lenne ez a vilag szegenyebb. Nem minden a penz. Sok gazdag ember idiotabbnal idiotabb gyereket nevel fel, azt hiszik, az a neveles, hogy megvasarolnak mindent a gyerekuknek. Eletem legkedvesebb jateka a nagymamam altal keszitett "csutkababa" volt.Amikor elveszitettem hetekig sirtam utana, meg most is rossz erzes van bennem ez miatt, ugy szerettem.

Hidd el a segitseg mindig a legvaratlanabb helyekrol fog erkezni. A szuleid velemenye is megvaltozhat meg. Az en szuleim sem akartak az unokajukat, de mar imadjak, es nagyon banjak, amiket akkor mondtak. Ha kell segitseg irj nekem, en is tudlak babaruhakkal segiteni.

2009. jún. 11. 01:13
 34/78 anonim ***** válasza:
71%
Abortusz=gyilkosság... Egy tündéri pici élet van a pocakodban és az ő élete felett hezitálsz. Nagyon nehéz helyzetben vagy, mert jogod van dönteni és próbálsz felelős döntést hozni. Ebben az esetben azt tanácsolom, hallgass a szívedre és senki másra!
2009. jún. 11. 06:40
 35/78 anonim ***** válasza:
77%
Mikor én megtudtam, hogy terhes vagyok, nagyon kétségbe voltam esve. A párommal alig pár hónapja laktunk együtt, egy nem kifejezetten baba barát helyen. Anyuméknak nem mert elmondani mert gondoltam, hogy lebeszélnének róla. A férjem akkor még fősulira járt. Aztán teltek a hónapok. 8 hónapos terhes voltam mikor elköltöztünk egy nagyon jó és viszonylag olcsó albérletbe, oda született meg a fiam is. Anyujéknak csak 5 hónapos terhesen mondtam meg a helyzetet mikor kicsit már látszott. Hát először nem örültek neki, miből fogom eltartani. Pedig egész jó állásom volt és mégis ilyenekkel fárasztottak. Mert a férjem nem egy atomgazdag pasi mint a nővéremé. Na azóta eltert 1 év. A fiamnak szinte mindene megvan. A kedvenc unoka lett, mert fiú lett és a nővéremnek csak lányai vannak. A páromnak jó munkahelye lett és jól beosztva a pénzt pont kijövünk minden hónapban, úgy, hogy közben albérletben lakunk. Sőt most szeretnénk kistesót is. Szóval 9 hónap nagy idő ám, addig bármi történhet. Én bízam benne, hogy minden jó lesz, és így is lett:) Kívánom neked is a legjobbakat!
2009. jún. 11. 08:39
 36/78 anonim ***** válasza:
68%
TARTSD MEG A BABAT MERT MAR IDOS VAGY NEHOGY UTANNA NE LEGYEN SOHA TOBBET GYEREKED,MERT NAGY A RIZIKO IJEN IDOSEN SOTT !!!! A 18:09-NEK MEG IRJ HOGY TUDJON SEGITENI.!!!!! MINDEN JOT !!!! De azert ird meg hogyan dontottel,HALLGASS A SZIVEDRE!!!!!
2009. jún. 11. 08:57
 37/78 A kérdező kommentje:
Utána néztem minden lehetőségnek. Azt mondják, hogy az antibiotikum miatt, amit szedtem, nem biztos, hogy egészséges lenne a baba. Azt hiszem, hogy döntöttem, az Ő érdekében.
2009. jún. 11. 11:02
 38/78 anonim ***** válasza:
31%
Ki az az aztmondják?Semmit nem jelent az antibiotikum!Hogx döntöttél?
2009. jún. 11. 11:53
 39/78 A kérdező kommentje:
Egészségügyi dolgozó mondta, aki nőgyógy. centrumban dolgozott.
2009. jún. 11. 12:14
 40/78 anonim ***** válasza:
24%

Keressel egy megbizhato tarsat magadnak es majd utana johet a baba.

Itt nemcsak a penzrol van szo, egy egyedulallo szulonek igenis nehez az elete mindenfele szempontbol.

Es valaki azt tanacsolta neked, hogy lehet menni az onkormanyzathoz es utni az asztalt...stb. na, szep kis jovo!:)))) Hogy lehet igy gyereket vallalni? A segelyekre alapozni, mint a ciganyok?

Orulok, hogy 30-hoz kozeledve normalisan felfogtad milyen sulya van egy gyerek vallalasanak.

Esetleg kulfoldre is kimehetnel dolgozni, es akkor megtudnad alapozni a jovotoket anyagilag is!:))) Meg talalnal egy megbizhato tarsat.

Irjal nekem privatot, vagy allitsd be magadnak a privat uzenet kuldeset legyszi:)

2009. jún. 11. 12:28
1 2 3 4 5 6 7 8

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!