Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Gyerekszáj - milyen vicces...

Gyerekszáj - milyen vicces dolgot mondott a gyereked?

Figyelt kérdés
Vagy gyerek rokonod, esetleg te kicsiként? Főleg olyanra gondolok, amivel be is égetett :D
ma 19:14
 1/3 anonim ***** válasza:
79%
Még nagyon kicsi volt, éppen hogy egész mondatokban beszélt, amikor meglátta, hogy egy varjú a szemetesból szedi a mekis csomagolást, aggódva: "jaj, a csip-csip megeszi a zsepit!"
ma 19:19
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Kisfiam szeptemberben múlt két éves, már jó ideje gyönyörűen beszél, plusz mindent megjegyez...

1. Anyukámnak van több nagy, kidudorodó anyajegye, amit ő bibircsóknak hív (a figyelmeztetésem ellenére). Amivel nem is lenne akkora gond, de mikor a gyerek boldogan ordít a tömött villamoson, hogy "A néninek is van bibircsókja!", akkor a néni mosolya nem őszinte...

2. Két napja a Rossmannban nézelődtünk, és elkezdett velem veszekedni, hogy "olyan büdöset vegyünk!!!" 😀

3. Minden boltban, minden fémdobozos italra a SÖR megnevezést használja 🙃

Amivel nem égetett be, de szerintem vicces, hogy szerinte létezik olyan szó, hogy "zsáksza", szokta mondogatni, hogy "becsukom a zsákszámat" (a Csizmás Kandúr mesében van, hogy kinyitotta a macsek a zsák száját...) 😃

Ja, és az egyik játékfiguráját úgy hívja, hogy "innovációs fenntartható cápa"...

ma 19:41
 3/3 anonim ***** válasza:

Tanító néninek a lányom hat évesen:

"Tanító néni anyu megengedte, hogy ma furodjek, jaj de jó ma végre fürödni fogok juhuuuu"

Kádunk volt akkor, de ritkán engedtük meg vízzel inkább zuhanyozni szokott az egész család fürdés helyett.

Remélem hitt nekem a tanító néni mikor elmagyaráztam, hogy ezért a nagy lelkesedés, és nem azért mert egy éve tisztalkodott utoljára a gyerek 😅😅

ma 20:03

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!