Van olyan nő, aki soha nem szeretett volna gyereket és nem is szült? Sőt, ezt nem is bánta meg.
Figyelt kérdés
26 éves vagyok és nem szeretem a gyerekeket... sőt, direkt irritál az, ha gyerekek társaságában vagyok. Most úgy gondolom, hogy soha nem szeretnék gyereket. Érzett már így valaki, és változott a véleménye?2011. jan. 29. 19:55
61/62 anonim válasza:
Jaj, nagyon jókat nevetek ezen a kérdésen. Meg persze a válaszokon. A "nem szeretnék szülni"-től eljutottunk a kutyák és emberek közötti különbséghez. Ez igen!
Megy ez is a F*uckyeah-gyik-re(ott vannak a nagyon gáz kérdések és válaszok-toplistás lesz!)
62/62 A kérdező kommentje:
Már alig várom :) Te is a "jó fej emberek" közé tartozol... mások problémáin röhögni, azt lehet :D
Az első pár hozzászólást leszámítva, a tiéd volt a legértelmesebb! Köszi :)
2011. febr. 27. 01:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!