Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan nő, aki soha nem...

Van olyan nő, aki soha nem szeretett volna gyereket és nem is szült? Sőt, ezt nem is bánta meg.

Figyelt kérdés
26 éves vagyok és nem szeretem a gyerekeket... sőt, direkt irritál az, ha gyerekek társaságában vagyok. Most úgy gondolom, hogy soha nem szeretnék gyereket. Érzett már így valaki, és változott a véleménye?
2011. jan. 29. 19:55
1 2 3 4 5 6 7
 61/62 anonim ***** válasza:
23%

Jaj, nagyon jókat nevetek ezen a kérdésen. Meg persze a válaszokon. A "nem szeretnék szülni"-től eljutottunk a kutyák és emberek közötti különbséghez. Ez igen!

Megy ez is a F*uckyeah-gyik-re(ott vannak a nagyon gáz kérdések és válaszok-toplistás lesz!)

2011. febr. 26. 18:02
 62/62 A kérdező kommentje:

Már alig várom :) Te is a "jó fej emberek" közé tartozol... mások problémáin röhögni, azt lehet :D

Az első pár hozzászólást leszámítva, a tiéd volt a legértelmesebb! Köszi :)

2011. febr. 27. 01:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!