AKi fiút szeretett volna, de lányt mondtak az uh-n, az
hogy fogadta?
na én ezért nem kérdeztem meg,a barátnőmnek végig lányt mondtak és a szülőszobában közölték hogy kukacos.
2011. okt. 8. 13:33
Mi is. Az első UH-on azt mondta a doki, hogy kisfiú. Örültünk, csak a fiú neveken gondolkodtunk tovább.A következő UH a doki: "mondtam, ugye, hogy kislány. Azért mi is örültünk. És örülök neki ma is, és az utóbbi 20 hónapban is.:)
2011. okt. 8. 13:34
Mi a második babát várjuk,az elsőszülött fiú. Én most is fiút szerettem volna, a férjem mondta, hogy úgyis kislány lesz.
Nem volt meglepetés, hogy tényleg kislány lett.
Nem csalódtam vagy ilyesmi, egyszerűen féltem, hogy nem tudok majd mit kezdeni egy kislánnyal, mert én sem vagyok olyan nőcis nő. De most már nagyon várom, hogy itt legyen!:)
2011. okt. 8. 13:40
Hát először csalódott voltam, de tényleg csak picit, igazából annyira megkönnyebbültem, hogy egészséges, hogy nem érdekelt, hogy nincs fütyije. Aztán úgy belejöttem, hogy lányom lett, hogy másodikra is azt akartam, és szerencsére az is lett :) Imádom őket, és tervezünk harmadik babát is, és én még őt is lánynak szeretném :)
2011. okt. 8. 14:16
Én is így voltam. Elképzeltem a maszatos kis szöszke Lacikát.... Erre azt mondták, lány lesz.... csalódtam azért, de gyorsan elmúlt. Sőt, miután megszületett, jobban örültem, hogy kislány, már 10 éves, de annyira örülök, hogy lány lett. Annyira, hogy másodszorra is kislányt akartam, de fiú lett.
2011. okt. 8. 14:36
:)
Hát ilyen az élet :)
Én az első babámat nagyon fiúnak szerettem volna.
Kisfiam is született :)
Aztán már lányt akartam, hogy de jó lesz egy vegyes-páros, de a második is fiú lett.
Csalódtam, de csak az volt a fontos, hogy megvan mindene.
Most várom a 3. babámat aki szintén FIÚ :)
Ez van...nem lesz lányom, el kell fogadnom. Már létszámstop van nálunk.
Igaz, hogy nem a kérdésedre válaszoltam, ne haragudj!
2011. okt. 8. 15:33
Mi elsőre is kislányt vártunk és az lett, meg másodikra is, de úgy néz ki fiú lesz. Férjem szerint, ő "lányos apuka", és nem tudta elképzelni, hogy fia legyen, de azért örül neki és mondogatja, hogy "kisfiam".
Tesóm férje mindenáron fiút várt és lány lett. Az utolsó pillanatig kérdezte, hogy ez még azért változhat, ugye? De mára totál szerelmes a lányába. :-)
2011. okt. 8. 15:40
8/12 anonim válasza:
Nekem két lányom van, mindegyiknél sírtam mikor mondták az Uh-n hogy lány, ha valaki fiú akart mindig is az én vagyok...most a harmadikat vártuk nagyon boldogan reménykedve hátha kisfiú....izgatottan (konkrétan remegve) mentem az UH-ra(21 hetesen), vajon mi lesz??? Két perc volt a mozi, induljak most rögtön az orvoshoz mert beteg a pici, előtte minden szabályos vizsgálat megvolt és 3 UH-is semmi gond nem volt még. Ez egy hete történt, 2 napja megszültem és csak sírok.....Ezt csak azért írtam le mert tényleg higgyétek el, hogy MINDEGY mi csak egészséges legyen!!!! Természetesnek gondoltam, hogy semmi baja, nem is volt amíg a kicsitől-mint kiderült az oviból hozott pöttyöket el nem kaptam. Tehát aki úgy gondolja nem mindegy mi, annak én azt tanácsolom ne akarja tudni-úgysem lehet már változtatni rajta- arra koncentráljon, hogy egészséges legyen és mikor kibújik az úgyis olyan csodás dolog hogy ott és akkor mindegy mi örülni fogsz neki!
2011. okt. 8. 18:53
kedves 18,53-as. nagyon sajnálom ami veled történt. és nem lehetett észre venni a betegséget?
a lányom 32 hétre született. én mindig lányt akartam. azt hiszem nagyon csalódott lettem volna ha fiút mondanak. de ma már úgy gondolom tényleg csak az számít hogy egészséges legyen.De azért hálát adok az égnek hogy van egy gyönyörű, okos 14 hónapos csajszink :)
2011. okt. 8. 21:35
10/12 A kérdező kommentje:
Kedves utolsó előtti...sajnálom a veled történteket,de legalább van már 2 "babád". Én túl vok két vetélésen.Igy Ő a 3. első baba.Így mindegy mi lesz csak legyen.Egyzserűen csak fiút akartam,de nem írtam,hogy nem örülök a lánynak sem.Akkor most te elkaptad az egyik lánytól a bárány vagy rózsahimlőt és az lett a baj? mégegyszer sajnálom.
Kapcsolódó kérdések: