AKi fiút szeretett volna, de lányt mondtak az uh-n, az hogy fogadta?
Figyelt kérdés
Na én pont így jártam..."picit csalódtam",de örülök neki :D2011. okt. 8. 13:30
11/12 anonim válasza:
fiút akartam, fiam lett. A 2.-nál picit jobban vágytam ismét fiúra, de lány lesz. Csak addig volt nehéz belerázódni, míg első alkalommal egy bababoltban nem kezdtem el nézegetni a kislányos ruhákat. Már megvan a fülbevalója is, minden nap megnézegetem és elképzelem, hogy milyen csini lesz vele. Előszedtem azokat a rózsaszín babaruhákat, amiket még a fiammal kaptam másoktól, de mivel nem lányom volt, nem adtam rá. Kicsit csalódott lennék, ha most véletlenül azt mondanák, mégiscsak fiú lesz.
1 gyerekes, 29 hetes km
12/12 anonim válasza:
Nekem van egy 2 éves lányom és hát persze forgatókönyv szerint úgy lenne az igazi ha a mostani bébi a pocakban fiú lenne. De ha lány lesz, azt is nagyon nagyon fogom várni. a lányomnál is azt hittem hogy fiú, mikor mondták a 19hetes uh-n hogy lány, én voltam a világ legboldogabb embere. Egy pillanat alatt elfelejtettem hgoy én igaziból inkább fiút szerettem volna. És ez a mai napig így van. igazi csajos csajszink lett! Kis hercegnő!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!