Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Van olyan nő, aki soha nem...

Van olyan nő, aki soha nem szeretett volna gyereket és nem is szült? Sőt, ezt nem is bánta meg.

Figyelt kérdés
26 éves vagyok és nem szeretem a gyerekeket... sőt, direkt irritál az, ha gyerekek társaságában vagyok. Most úgy gondolom, hogy soha nem szeretnék gyereket. Érzett már így valaki, és változott a véleménye?
2011. jan. 29. 19:55
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
100%

OFF:Akkor, ha jól értettem, megvan rá az esély, hogy a párod meghajoljon az édesanyja akarata előtt, és gyerekvállalásra adja a fejét. legalábbis a soraidból ez jött le. Márpedig, ha egy pasi gyereket akar, akkor lesz is neki. Ha nem tőled, akkor mástól. Azért ezzel számolj. Sőt, azzal is, hogy egy esetleges választásnál nem téged választ. Ahogy elnézem elég egyértelmű a kötődése.

Egyébként szerintem semmi baj azzal, ha valaki nem vágyik gyerekre. Az ő döntése. A bátyám is ilyen. A lányomat imádja, szereti, de bármikor visszaadhatja. :)

Inkább ne legyen gyerek, mint társadalmi nyomás miatt szülni, aztán szegény poronty szenved, mert érzi, nem szeretik, nem akarták igazán. Minden jót!

2011. febr. 21. 21:07
 22/62 anonim ***** válasza:
75%
23 évesen én sem tudtam elképzelni hogy valaha lesz gyerekem. Aztán találkoztunk a párommal, és pár évre rá bekattant hogy gyereket akarok Tőle. Most itt gőgicsél mellettem az 5 hónapos fiam, és most már biztos hogy lesz tesója (legalább egy): ) Ha nem akarsz gyereket ne szülj, de még megváltozhat a véleményed. Soha ne mond hogy soha!
2011. febr. 21. 21:16
 23/62 krisztivan ***** válasza:
82%
Én soha nem akartam gyereket,és ezt mindenkinek el is mondtam mert untam a kérdéseket hogy mikor lesz már.Komolyan is gondoltam.Nem szerettem a gyerekeket,hosszú távon az idegeimre mentek.Boldog párkapcsolatban éltem 14 évig,aztán az megszakadt.Találkoztam egy férfival akivel 3 év után gyereket vállaltunk.Most van egy öt hónaposom én pedig 35 éves leszek.Minden barátom elhűlt amikor bejelentettem hogy babám lesz.Ennél jobb dolog nincs az életben ,mégha néha piszkosul nehéz is.
2011. febr. 21. 21:24
 24/62 anonim ***** válasza:
100%
Nem vagy egyedul, ez biztos. En ismerek ilyen noket. Nem ismerem annyira oket, hisz nem vagyunk kebelbaratok, hogy tudjam, hogy tenyleg nem banjak-e, de a karrierjuk miatt nem vallaltak gyereket (ketto egyetemi tanar, egyik hires szemelyiseg is, masik ketto katona). Mindenuk a penz, a nyugalom, nem tudnak ezt feladni - foleg az utobbit. Van, amelyiknek 3 haza van. Igaz, ures, de hat o tudja, hogy mi a jo. Ugy gondolom, hogy mindenki maga tudja es nem szabad lenezni vagy beszolni nekik. Lehet, hogy 60 evesen ezt mar mashogy latjak majd, de felnott emberek, nem kell nekik semmit szolni meg mindenki mindent mashogy lat, ha nekik igy jo, hat legyen. Gondolom, hogyha valakinek 50 evig jo volt egyedul, utana mar azt a maradik 20-30 evet is ki tudja tolteni, mert hobbijai vannak, munkaja van es attol meg nem egy befordult ember, hogy nincs gyereke. Baratja, allatai is lehetnek, amik olyan fontosak neki, mintha gyerekei lennenek. Ezen ismeroseim kozul a legidosebb most 55 eves es mar megbanta, de hat nincs visszaut ilyen korban. Mindenkinek maganak kell ezt eldontenie, mas ne befolyasolja.
2011. febr. 22. 06:46
 25/62 anonim ***** válasza:
100%

Ismerek ilyen nőt, sőt, mikor fiatalabb voltam (huszonéves), én sem akartam nagyon gyereket. Aztán valahogy megváltozott valami bennem. Én úgy gondolom, sőt, az a tapasztalatom, hogy belénk van "kódolva", hogy előbb utóbb egy nő szeretne babát, csak valakinél ez az érzés vagy ösztön előbb jön, valaki meg 50 évesen vagy később jön rá, hogy mennyire vágyik egy gyerekre, de akkor bizony már késő... Nem egy és nem két példát tudok erre.

Amúgy meg a te életed, a te döntésed. De tartsd tiszteletben mások véleményét is. Ha meg túlságosan rámenősek, ne figylej oda.

De az az érzésem, hogy előbb utóbb te is rájössz, hogy nincs csodálatosabb dolog a világon annál, hogy egy új életet adsz valakinek.

2011. febr. 22. 06:51
 26/62 anonim ***** válasza:
100%
Én csak azt az egyet nem értem, hogy ha nem akarnak gyereket szülni, akkor ezek a nők miért olvasgatják itt a "Gyerekvállalás, nevelés" kérdéseket? (Azért érdekes paradoxon) :-)
2011. febr. 22. 07:48
 27/62 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kerdes kiiroja azert olvasgatja, mert nem 100%-ig biztos, hogy mit tegyen es keresi arra a valaszt, hogy mennyire fogadnak el egy olyan not, aki nem akar gyereket. Ha tudna, hogy ez jo-e neki vagy sem, nem merult volna fel benne ez a kerdes.
2011. febr. 22. 07:50
 28/62 anonim ***** válasza:
100%

Egy hazaspart ismerek, akik nem vallaltak gyermeket, mert a hogy nem szeretett volna. Jo munkaja volt es a karrierjet epitgette. A ferjenek az elozo hazassagabol mar voltak gyermekei.

A holgy megbanta, de mar csak akkor, amikor keso volt. Vagyis azt hitte, hogy meg talan nem keso, 40 eves volt, amikor elkezdtek a baban ugykodni, de mar nem sikerult. Azota eltelt 20 ev. Imadja a gyermekeket, a fejre unokait is, a sajat keresztgyermekeit es azoknak a gyermekeit is, az enyemeket is, kb az osszes gyermeket fanatikusan szereti, akikkel talalkozik. Es nem telik el ugy talalkozas, hogy ne emlitse meg, hogy rosszul dontott.

De nyilvan nem mindenki banja meg.

Az gyakoribb az ismeroseim kozott, hogy azert nem szul egy no, mert venkislany marad, soha nem volt baratjuk, nem mentek ferjhez, a szulokkel maradtak. De megmondom oszinten, hogy fogalmam sincs, hog ok megbantak-e, mert nagyon zarkozottak, nem igazan beszelgetnek a szuleiken kivul masokkal, maximum felszines dolgokrol.

2011. febr. 22. 08:51
 29/62 anonim ***** válasza:
100%
A sógornőm így van.Tizenhat éve ismerem és azóta nem akar gyereket.Most 36 éves,stabil kapcsolata van,de nem.Pontosan nem tudom,hogy miért,de mintha undorodna az egésztől,hogy nagy has,szoptatás,gyereksírás stb.Legalábbis régen ezt mondta.Tipikus plázacica.Pár éve vett egy kiskutyát,aztán azt mondta,hogy neki ő a gyereke.Pelenkázta,stb.Most lett mégegy és csak a kutyáknak élnek.Gondolom ez pótcselekvés részükről.Az én gyerekemet látni sem akarja.Ez van.
2011. febr. 22. 08:58
 30/62 anonim ***** válasza:
100%

Exfőnököm, egyben pótanyám is ilyen. Soha nem akart gyereket, és még most 60 évesen sem bánta meg. Van egy csomó pótgyereke, mint én is, és mindig nevelget valamilyen állatot is. Teljes az élete.

Azt hiszem, nem is lett volna jó anya, ahhoz túl egoista. Csak úgy tud élni, ha elege van valakiből, magára csukja az ajtót, és kész. Mindig is ilyen volt, ezt nem tudta volna feladni. Ettől még az egyik legkedvesebb ember számomra.

2011. febr. 22. 09:29
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!