Van itt olyan aki az első gyerek után nem akar többet, pedig szeretett volna? Ha igen miért?
Én. Most még nem akarok. Hat hónapos a fiam, megállás nélkül jár a keze-lába. Már régóta kúszik, és biztos vagyok benne, hogy napokon belül mászni fog.
Előtte nagyon szerettem volna kettőt, de a fiam mellett nem lenne energiám egy babára. Most ezt érzem, aztán lehet, hogy pár év múlva nem így fogom gondolni.
Mindig egy babát akartam!!!De mióta megszületett a lányom nagyon vágyom még egyre...de nem lesz több.Mégpedig ezekért:
1.iszonyat nehéz terhesség
2.nincs semmi segítségem,férjem mindig dolgozik
3.még egy babát nem tudnánk felnevelni anyagilag
4.szeretnék már aludni egy kicsit :D 15 hónaposom extra rossz alvó:(
Mivel az első is nem tervezett baba volt, sokáig nem is akartam másodikat. Végül 9 év lettm, egyáltalán nem bántam meg.
Ez az 1-2-3 éves körkülönbség, a mai napi elriaszt, ha látok egy anyukát abbakocsiban tolva gyrekét és következpő a már ahasábamn, mindg az mondom magamban, hogy Úristen:-((
Nekünk 2 év van a két gyerek között.
Semmi segítség, de semmi. Nagyszülőket hírből sem látjuk.
Párom 6-20-ig dolgozik.
Féléves a pici, közel 3 a nagy.
Mindennap azon imádkozom, hogy túléljük ezeket a hónapokat, éveket.
De ehhez kell egy akaratos, hiperaktivitás mutató, égetnivaló nagyfiú.
Lényeg, hogy számít, hogy milyenek a gyerekek mentalitása.
Két gyerekünk két különböző természet.
Kérdező, te miért nem akarsz mégegy babát?
Utolsó vagyok.
Lényeg, hogy mi 3-at szerettünk volna, de KIZÁRT, hogy lesz mégegy babánk!!!!!!!!
15 hónapos múlt a kisfiam, és én nagyon szeretnék még egy babát szülni, DE a férjem sajnos nem.
Okai:- most itt lakunk anyóséknál egy házban, egy szobában alszunk a babámmal. Kevés a hely.
-2-3 év múlva házat akarunk venni, és a hiteltörlesztés miatt mindenképp vissza kell menjek dolgozni.
Csak remélem, hogy valahogy mégis megváltozik a véleménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!