Miért éri meg gyereket vállalni?
Szeretném kérni, hogy aki gyermekmentes nézeteket vall lapozzon tovább. Itt most tényleg csak pozitív válaszokat szeretnék, nem hergelést.
Szóval neked mi az ami miatt úgy érzed ez a sok nehézség megéri/megérte?
Sok kérdést olvasok mostanában és hirtelen csak a negatív oldal jelenik meg túlsúlyban.
Pl. Nemalvás, tönkrement párkapcsolat, örülhetsz ha 5 percre el tudsz menni zuhanyozni stb
"Szerintem amúgy ezt csak az agy önbecsapása, hogy elhiteti veled, hogy ez a sok szívás megéri"
Szerintem meg ez a ti önbecsapásotok, hogy azt hiszitek, minden ember ugyanolyan és ugyanarra vágyik, és ha ti nem akartok gyereket, akkor a lelke mélyén igazàból más sem akart, es milyen sz*r most neki, blablabla. Ezt ti gondoljátok bele.
akik gyerekmentesek el lehet menni innét a kérdező direkt kérte hogy gyerekmentesek ehez ne szoljonak hozzá.
Kérdezö
3 gyerekem van ,nem volt mindig sétagalopp de imádtam és imádom mikor oda jönnek és meg szeretgetnek pedig egyik sem kicsi már annyira .
Nem éri meg. Eleve rossz a kérdés. Ezt nem így kell felfogni.
Mik a jó részei? Mikor látod hogy önállósodik, egyre ügyesebb, kinyílik neki a világ, látni ahogy örül, nevet. Ahogy megölel, puszit ad, szeret.
De sosem szabad elfelejteni hogy önálló felnőttet nevelünk, nem marad velünk örökre kisgyerek.
Önmagában az hogy létrehozok és felnevelek egy másik embert, az a
csoda. De nem szabad kizárni a negatív oldalát se, mert létezik, akkor is ha nem akarjuk látni, akkor is szembe fog jönni ha a fejedet a homokba dugod.
Nagyon nehéz feladat, sokszor rossz, néha szép. Mint maga az élet.
#28 Persze hogy nincs. Én is felismertem, nem lehet eltéveszteni.
#25 vagyok
"CSOK, babaváró, adókedvezmêny"
Ez baromira felháborító. A CSOK óta sokkal drágábbak lettek az ingatlanok, a fizetés nem tudta arányaiban követni. Az adókedvezmény is igazságtalan, ugyanis b...ni akárki tud.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!