Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Primitívvé és demotiválttá...

Primitívvé és demotiválttá tett a gyereknevelés. Másnál is van ilyen? Mikor növöm ki ezt?

Figyelt kérdés

Régebben minden nap olvastam híreket, képben voltam, néztünk a férjemmel dokumentumfilmeket. Gyerek előtt edzeni jártam, figyeltem arra mit eszem, csinos voltam, állandóan a fodrásznál ültem, szőkítettem a hosszú hajam. Az utcára smink nélkül és hajvasalás/göndörítés nélkül ki sem léptem volna. A férjemmel jártunk vacsizni, moziba, színházba.

Az első gyerek után még a hírolvasás, valamennyi hajfestés megmaradt + megszereztem a közgazdász diplomám. Már elkezdtem hízni, ritkábban jártam fodrászhoz, de kikapcsolódni sosem mentem.

Na mióta megszületett a kistesó úgy érzem minden napom a túlélésről szól. A korábban írt dolgok közül semmi nem maradt meg. Kényszerevő lettem, a gyerekek ordításait hallgatva idegből édességgel tömöm magam. Ha az éjszakai szoptatásoknál időm tableten a férjem által "szarként" említett sorozatokat nézem, ami csak szórakoztat. Énidőm 0. Fogalmam nincs róla mi megy a világban, itthoni ruhában, leélten járok el itthonról és a legrosszabb, hogy az ég adta egy világon semmilyen belső kényszert nem érzek arra, hogy változzak. Csak vagyok. A férjem tegnap màr szóvá tette elég keményen, hogy szégyell engem. Ha felidegesít ő vagy a gyerekek akkor azonnal megyek édességet enni.... Utálom ezt.

(A gyerekeimmel vért izzadok, segítségem nincs.)

Jobb lesz szerintetek valaha? Visszakapom önmagam?

nov. 14. 10:07
1 2 3 4
 31/32 anonim ***** válasza:

A hajmosáshoz csak annyit fűznék, hogy hagyd magától száradni aztán formázd ahogy szeretnéd. Én pl hőmentes hajgöndörítőt rakok bele (kb 2 perc feltenni hosszú hajra), amitől nagyon szép mindig. Fodrászhoz meg 6 hetente eljárok, igenis vigyázzon a gyerekeire az apja (bár hálistennek az enyém vigyáz).

Egyébként kicsit tényleg depressziószagú a dolog. Érdemes lenne először ezt átgondolni, ha szükséges esetleg segítséget kérni. Nehéznek nehéz az anyaság, de én biztosan nem mennék a sarki kisboltba sem úgy, hogy nem érzem jól magam a bőrömben.

Nagyon jó időspórolós sminkelés helyetti dolgok vannak már egyébként is. Szemöldökfestés nekem hetente 5 percet vesz igénybe, look reveal pillákat építek magamnak 1,5-2 hetente 10-15 perc alatt és ehhez már alig kell smink. Felöltözni pedig 2 percbe telik, ha pedig nem állnak jól a ruhák venni kell újakat a mostani méretedben. Elmenni sem kötelező, már bárhonnan tudsz rendelni és visszaküldeni ha mégsem tetszik magadon.

+ Youtubeon vannak otthoni edzős videók babával. Amiknél ott lehet, sőt az én babám élvezi is, hogy játékosan bevonom(emelgetem, guggoláshoz súlyként fogom) vagy csak simán nézhet.

jan. 10. 02:15
 32/32 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen!🥰 így ismeretlenül is büszke vagyok ràd.
jan. 10. 09:38
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!