Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Primitívvé és demotiválttá...

Primitívvé és demotiválttá tett a gyereknevelés. Másnál is van ilyen? Mikor növöm ki ezt?

Figyelt kérdés

Régebben minden nap olvastam híreket, képben voltam, néztünk a férjemmel dokumentumfilmeket. Gyerek előtt edzeni jártam, figyeltem arra mit eszem, csinos voltam, állandóan a fodrásznál ültem, szőkítettem a hosszú hajam. Az utcára smink nélkül és hajvasalás/göndörítés nélkül ki sem léptem volna. A férjemmel jártunk vacsizni, moziba, színházba.

Az első gyerek után még a hírolvasás, valamennyi hajfestés megmaradt + megszereztem a közgazdász diplomám. Már elkezdtem hízni, ritkábban jártam fodrászhoz, de kikapcsolódni sosem mentem.

Na mióta megszületett a kistesó úgy érzem minden napom a túlélésről szól. A korábban írt dolgok közül semmi nem maradt meg. Kényszerevő lettem, a gyerekek ordításait hallgatva idegből édességgel tömöm magam. Ha az éjszakai szoptatásoknál időm tableten a férjem által "szarként" említett sorozatokat nézem, ami csak szórakoztat. Énidőm 0. Fogalmam nincs róla mi megy a világban, itthoni ruhában, leélten járok el itthonról és a legrosszabb, hogy az ég adta egy világon semmilyen belső kényszert nem érzek arra, hogy változzak. Csak vagyok. A férjem tegnap màr szóvá tette elég keményen, hogy szégyell engem. Ha felidegesít ő vagy a gyerekek akkor azonnal megyek édességet enni.... Utálom ezt.

(A gyerekeimmel vért izzadok, segítségem nincs.)

Jobb lesz szerintetek valaha? Visszakapom önmagam?

tegnap 10:07
1 2 3
 11/27 anonim ***** válasza:
84%
Ha 10 percet nincs el a kicsivel akkor ne csodálkozzon hogy nincs időd adni magadra. Nem akarlak védeni se, de kifejezetten felidegesítenek az ilyen apák akik mindent elvárnak az anyától de ő nem képes azt mondani hogy akkor délutánra átveszi a gyereket te pedig kicsit kapcsolódj ki, törődj magaddal.
tegnap 11:27
 12/27 A kérdező kommentje:

Ez több sebből vérzik, mert ahhoz, hogy legyen erőm, motivációm edzeni ahhoz előbb azért kellene rájuk vigyázni, hogy kikapcsolódással összeszedjem magam, mert mindig is utáltam edzeni, csak esztétikai okokból csináltam.

Egyébként tervben màr megvolt, hogy elmegyek edzeni a közeli konditerembe, de a férjem ezt hallva blokkolt, hogy ő nem vigyáz a kicsire, edzek otthon. Ja.. a nagyobb mellett egy időben edzettem itthon. Úgy "vigyázott rá", hogy engem néztek, mikor végzek már. Nagyon zavaró volt. Sosem szerettem itthon mozgolódni.

tegnap 11:42
 13/27 anonim ***** válasza:
37%
Majd akkor sajnáld magad, ha tényleg semmi segítséged nem lesz. Én özvegyen maradtam, mindent magam kell megoldjak, nagyszülők sincsenek. Én szerinted mikor töltődöm fel? Hát elárulom, mikor alszom. Nem olyan rossz a te helyzeted, mint ahogy érzed, csak le kéne ülni a férjeddel és tisztába tenni a dolgokat, segítsen többet. Azért az durva, hogy nem tudsz hajat mosni egy 8 hónapos mellett.
tegnap 11:55
 14/27 anonim ***** válasza:
87%
Az apának nem be kellene segítenie a gyereknevelésbe, hanem magától csinálni a ráeső részt a gyereknevelésből!
tegnap 11:56
 15/27 anonim ***** válasza:
87%
Lehet, hogy a férjed kritikája jogos, de akkor kritizáljon, ha ő is kiveszi a részét. "Ő" eljár edzeni. "Ő" nem hajlandó vigyázni a kicsire 10 percre sem. HOL vagy TE???
tegnap 11:58
 16/27 anonim ***** válasza:
24%

Azért nincs motivációd, mert előtte is csak azért "adtál magadra", hogy megfelelj a társadalomnak, és szeressen a férjed.

Nekem sincs segítségem, mégis, gyerekkorom óta lételemem a sport, három gyerekkel is meg tudom oldani. Fodrászhoz is elcipelem a három gyereket, mert az életem része, magamért csinálom, szükségem van a szép hajra.

Te csak a férjed miatt csináltad, akkor kérd meg, csinálja meg ő a hajad, hogy legalább akkor hozzád nyúljon.

tegnap 12:52
 17/27 anonim ***** válasza:
84%
Tojd le a férjed és menj edzeni vagy fogja be a száját és ne szégyelljen téged... nálunk nem jöhetne szóba hogy nem segít. Amúgy simán hagyd a férjednél.
tegnap 13:36
 18/27 anonim ***** válasza:
87%

Szia nálunk egy tökéletes házasságba egy tökéletes apuka mellé érkezett a kistesó!ahogy megszületett ő nem akart vele időt tölteni. Sehova nem mehettem a baba nélkül. Ha valami olyan volt mint fodrász akkor a nagyi vigyázott a kicsire. Viszonylag hamar vissza mentem dolgozni hogy tudjak segíteni a pénzügyi helyzetünkbe. Én sem éreztem magam jól a testembe. Otthon egy nyikorgó kicsi és egy hiperaktív nagy várt. Elemnt felettünk az élet. A testem miatt már szexelni sem akartam.

1 év kemény mélyrepülés után ahol megkaptam napi szinten hogy szar vagyok ,nem csinálok semmit,nem vagyon kívánatos...már csak arra várok hol él tudják költözni és sose többet ne legyen az életem része!minden nap bizonyítja hogy szar apa és szar férj/barát...

tegnap 13:47
 19/27 anonim ***** válasza:
80%
Neked egy jobb férfi kellene.
tegnap 14:21
 20/27 anonim ***** válasza:
77%
18as, azért ez szomorú, hogy ilyen nagyot változott.
tegnap 14:46
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!