Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális, hogy a férjem nem...

Normális, hogy a férjem nem engedi a mosogatógèpet, holott tudja, hogy évek óta nagyon szeretnék?

Figyelt kérdés
Ezzel rengeteg időt spórolnánk. Pláne, hogy 2 pici gyerekünk is van, az egyik még baba.

nov. 14. 01:59
 81/97 anonim ***** válasza:
0%

Ohh, most láttam, mennyi válasz érkezett pár napon belül...Köszönöm. Valóban kevés volt az infó. Nos, nem az anyagi része a gond, egy normál árfekvésű gép beleférne a keretbe.

Mármint van rá saját, spórolt pénzed?

nov. 19. 06:32
 82/97 anonim ***** válasza:
7%

Hihetetlen hogy ennyire nehezére esik sokaknak elmosogatni. És a házimunkát rabszolgasággal teszik egyenlővé. Aztán jön a nemek közti csipkelődés, főleg a nők részéről.

A kérdező lényegi infót nem adott. Egy mosogatógép nem olcsó és hiába fogyaszt kevés vizet ha a kapszula amit belerak az ember drága.

Oka van annak hogy a férj ellene van, de ha megengedhetitek magatoknak és van helye, úgy érzed megkönnyítené a háztartásvezetést, akkor ülj le vele és beszéld meg. Ha ilyen piszlicsáré dolgot nem tudtok megbeszélni akkor mi van a komolyabb dolgokkal?

nov. 19. 11:49
 83/97 anonim ***** válasza:
0%
Kedves Válaszolók, a kérdező végül világosan leírta, hogy a gép telepítése nem egyszerű, már több szakemberrel is megjárták. Nem úgy van, hogy bedugjuk a konnektorba és megy. Új lakásoknál ki van építve a csatlakozás, de a legtöbb helyen nincs. Lehet, hogy a konyhaszekrényt is át kell alakítani. A kérdező maga írta, hogy nem ért hozzá.
nov. 19. 12:39
 84/97 anonim ***** válasza:
58%
Ennyi
nov. 19. 12:41
 85/97 anonim ***** válasza:
94%
#83 Oké, csak amit te leírtál, az nem egyenlő azzal, hogy "a férjem nem engedi". Itt nem az van, hogy megvalósítható-e, vagy van-e rá pénz, hanem hogy engedi-e a férj vagy sem. Vagy ha nem ez a helyzet, akkor a kérdés lett nagyon rosszul megfogalmazva.
nov. 19. 12:47
 86/97 anonim ***** válasza:
15%
Kérdező, de tényleg, a gyesből spóroltad össze? Vagy a közöset költenéd egy a férjed szerint felesleges dologra? Tehát akkor ő is vehet egy motort vagy amit nagyon akar a közösből, hiszen nagyon szeretné, ugye?
nov. 19. 16:42
 87/97 anonim ***** válasza:
28%
#85 Azért írtam, mert a válaszolók egyhangúlag biztatták a kérdezőt, hogy vegye meg magának. Közben kiderült, hogy a gép telepítése nem egyszerű eset, a kérdező egymaga nem birkózik meg vele. A férje valószínűleg nem hajlandó vállalni egy konyha átalakítást.
nov. 19. 16:57
 88/97 anonim ***** válasza:
45%
86#-os. Gyesen kívül nem lehet valakinek félretett pénze? Jézusom.:D Lehet a nőnek több van, mint neked valaha volt, mert dolgozott tudod. Nyilván férfi vagy, vagy is kisfiú bocsánat. Aki azt írta, hogy van e rá spórolt pénze, oké, nézzük csak, mivel a házimunka közös feladat,ugyanis a nő és férfi is dolgozik, nyilván a háztartást is ketten viszik. Nálunk például gyerek előtt se volt ráírva semmire a nevem, hogy kizárólag én használhatom, főleg 12 óra munka után. Nekem például van, megveszem, én ezzel mosogatok majd, sőt életem végéig a plusz rezsit is kifizetem külön csak én, de cserébe csak azt mosogatom el ami engem és a lányaimat érinti hisz én vettem, ő ellenezte, akkor az enyém lesz kizárólag. Gondolom elfog maga után mosogatni mindig kézzel. :) Na tegye fel szépen itt a kezét hány férfi van itt olyan, mint az enyém, hogyha kell meló után is bizony elmosogat egy nehéz napon és nem a nőre hagyja, aki esetleg valami oknál fogva nem ért oda vagy éppen dolgozott? Kérdező, én így csinálnám amúgy.
nov. 19. 19:37
 89/97 anonim ***** válasza:
45%
Egyébként 86, igen, egy normális kapcsolatba kompromisszum van oda vissza. Bár látszólag nálad ez erősen ismeretlen fogalom.:D
nov. 19. 19:38
 90/97 anonim ***** válasza:
0%
88 buktad, nő vagyok :-D
nov. 19. 19:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!