Normális, hogy a férjem nem engedi a mosogatógèpet, holott tudja, hogy évek óta nagyon szeretnék?
#69 Azért írtam, hogy a férje bevonása nélkül nem megy, mert egy ekkora kiadásról és a járulékos költségekről, esetleges felfordulásról nem dönthet egyoldalúan. Másfelől akinek erről kérdést kell ide kiírni, az valószínűleg nem tudná "megugrani". De nyugodtan biztassátok csak, már úgyis régesrég eltűnt.
#54 voltam
Miért tűnt el a kérdező? Megtudta a férje, hogy feltette gyakorin ezt a kérdést, és lezárta a pincébe?
(nyilván csak viccelek, de itt van 70+ válasz, nem értem ilyenkor miért kell eltűnni..)
#72 Nyilván nem kapott olyan választ, amilyet szeretett volna, bár nem tudom, mi lett volna az. Talán azt várta, hogy teleportálunk neki egy mosogatógépet, asztalossal, villany-és vízszerelővel? Vagy meggyőzzük az általunk ismeretlen férjét, hogy ugyan vegyen már neki egyet?
#71 voltam
Ohh, most láttam, mennyi válasz érkezett pár napon belül...Köszönöm. Valóban kevés volt az infó. Nos, nem az anyagi része a gond, egy normál árfekvésű gép beleférne a keretbe. A konyha esetleges átalakítása miatt nem mertem eddig meglépni, mert ahogy írtátok, ez a férjem bevonása nélkül nehézkes, nulla műszaki ismerettel rendelkezem, a gépet nem lehet "csak úgy" beszerelni. Egyelőre vízvezetékszerelőt sem hívtam, aki ránézne és megmondaná, hogy mi a helyzet, mert 1-2 szakemberrel már megjártuk.
Úgy van nálunk is, mint ahogy a #45-ös válaszoló írta:"(...) elmondtam, hogy szeretnék, 3 gyerek mellett napi 5-6X mosogattam, az edényszárító folyton fullom volt, tiszta kupis hatása volt így a konyhának."
Szóval ilyenek miatt is szeretném.
Egyébként a férjem is szokott mosogatni, és ő is utálja.
Igazából elkeseredésből írtam ki a kérdést egyik éjszaka, és az első néhány biztató válasz után pár napig jegeltem a dolgot, de úgy néz ki, népszerű volt a kérdésem.
Ja és előbb-utóbb én is tervezek visszamenni dolgozni, akkor pláne még kevesebb idő lesz a házimunkára.
És hogy miért nem engedi? Mert szerinte így is lesznek olyan edények, amiket kézzel kell elmosni (így nem jó megoldás), és hogy én lustaságból akarok gépet venni.
:(
Nem vagyok troll :D
#79 Így van! 😃 Pacsi!
Kérdező: csupán az, hogy "így is lesznek olyan edények, amiket kézzel kell elmosni" nem indok arra, hogy ne legyen mosogatógép. Vagy én ezesetben úgy egyeznék meg a férjjel, hogy mindent, amit géppel is el lehetne mosni azt mosogassa el ő kézzel, te pedig csak azokat, amiket nem lehet géppel. 🙂
Annyira szomorú egyébként, hogy 2024-ben még mindig itt tartanak egyes - gondolom fiatalnak számító - házastársak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!