Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális, hogy a férjem nem...

Normális, hogy a férjem nem engedi a mosogatógèpet, holott tudja, hogy évek óta nagyon szeretnék?

Figyelt kérdés
Ezzel rengeteg időt spórolnánk. Pláne, hogy 2 pici gyerekünk is van, az egyik még baba.

nov. 14. 01:59
 71/97 anonim ***** válasza:
25%

#69 Azért írtam, hogy a férje bevonása nélkül nem megy, mert egy ekkora kiadásról és a járulékos költségekről, esetleges felfordulásról nem dönthet egyoldalúan. Másfelől akinek erről kérdést kell ide kiírni, az valószínűleg nem tudná "megugrani". De nyugodtan biztassátok csak, már úgyis régesrég eltűnt.

#54 voltam

nov. 15. 09:24
 72/97 anonim ***** válasza:
70%

Miért tűnt el a kérdező? Megtudta a férje, hogy feltette gyakorin ezt a kérdést, és lezárta a pincébe?

(nyilván csak viccelek, de itt van 70+ válasz, nem értem ilyenkor miért kell eltűnni..)

nov. 15. 13:13
 73/97 anonim ***** válasza:
50%

#72 Nyilván nem kapott olyan választ, amilyet szeretett volna, bár nem tudom, mi lett volna az. Talán azt várta, hogy teleportálunk neki egy mosogatógépet, asztalossal, villany-és vízszerelővel? Vagy meggyőzzük az általunk ismeretlen férjét, hogy ugyan vegyen már neki egyet?

#71 voltam

nov. 15. 15:34
 74/97 A kérdező kommentje:

Ohh, most láttam, mennyi válasz érkezett pár napon belül...Köszönöm. Valóban kevés volt az infó. Nos, nem az anyagi része a gond, egy normál árfekvésű gép beleférne a keretbe. A konyha esetleges átalakítása miatt nem mertem eddig meglépni, mert ahogy írtátok, ez a férjem bevonása nélkül nehézkes, nulla műszaki ismerettel rendelkezem, a gépet nem lehet "csak úgy" beszerelni. Egyelőre vízvezetékszerelőt sem hívtam, aki ránézne és megmondaná, hogy mi a helyzet, mert 1-2 szakemberrel már megjártuk.

Úgy van nálunk is, mint ahogy a #45-ös válaszoló írta:"(...) elmondtam, hogy szeretnék, 3 gyerek mellett napi 5-6X mosogattam, az edényszárító folyton fullom volt, tiszta kupis hatása volt így a konyhának."

Szóval ilyenek miatt is szeretném.

Egyébként a férjem is szokott mosogatni, és ő is utálja.

nov. 17. 23:37
 75/97 A kérdező kommentje:

Igazából elkeseredésből írtam ki a kérdést egyik éjszaka, és az első néhány biztató válasz után pár napig jegeltem a dolgot, de úgy néz ki, népszerű volt a kérdésem.

Ja és előbb-utóbb én is tervezek visszamenni dolgozni, akkor pláne még kevesebb idő lesz a házimunkára.

nov. 17. 23:47
 76/97 A kérdező kommentje:

És hogy miért nem engedi? Mert szerinte így is lesznek olyan edények, amiket kézzel kell elmosni (így nem jó megoldás), és hogy én lustaságból akarok gépet venni.

:(

Nem vagyok troll :D

nov. 17. 23:55
 77/97 anonim ***** válasza:
34%
Abban igaza van, hogy lesz amit kézzel kell elmosni
nov. 18. 06:25
 78/97 anonim ***** válasza:
#71 vagyok, ezek szerint hasonló a helyzet, mint nálunk. Az én férjem benne lett volna, de a konyhát teljes mértékben át kellett volna alakítani, csempét bontani, falat vésni, szekrényt, konyhapultot, tűzhelyet áthelyezni. Egy kétszemélyes háztartásban ez nem érte volna meg. Szerencsére én nem utálok mosogatni. Takarítani utálok, de sajnos takarító automatát nem árulnak.
nov. 18. 07:17
 79/97 anonim ***** válasza:
51%
Én a fából készült eszközök kivételével mindent belerakok a gépbe. Ami nem éli túl, nekem az nem is kell ide 😅
nov. 18. 19:29
 80/97 anonim ***** válasza:
100%

#79 Így van! 😃 Pacsi!

Kérdező: csupán az, hogy "így is lesznek olyan edények, amiket kézzel kell elmosni" nem indok arra, hogy ne legyen mosogatógép. Vagy én ezesetben úgy egyeznék meg a férjjel, hogy mindent, amit géppel is el lehetne mosni azt mosogassa el ő kézzel, te pedig csak azokat, amiket nem lehet géppel. 🙂

Annyira szomorú egyébként, hogy 2024-ben még mindig itt tartanak egyes - gondolom fiatalnak számító - házastársak.

nov. 18. 19:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!