Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális, hogy a férjem nem...

Normális, hogy a férjem nem engedi a mosogatógèpet, holott tudja, hogy évek óta nagyon szeretnék?

Figyelt kérdés
Ezzel rengeteg időt spórolnánk. Pláne, hogy 2 pici gyerekünk is van, az egyik még baba.

nov. 14. 01:59
 41/97 anonim ***** válasza:
82%
Akkor mosogasson ő. Az eszem megáll, hogy még a mai világban is ingyen cselédnek, csicskának nézi a sok here a nőt, holott már mi is ugyanannyit dolgozunk, ha nem többet.
nov. 14. 08:38
 42/97 anonim ***** válasza:
79%

Nem engedi ??

Feletted all, vagy mi ? Vegyel magadnak.

43 vagyok, a szuleimnek 1995 ota van mosogatogepuk, el sem tudom kepzelni, ez nem alap mar mindenhol ?

nov. 14. 08:58
 43/97 anonim ***** válasza:
46%
Szerintem még szülj neki legalább kettő gyereket. 🥰
nov. 14. 09:15
 44/97 anonim ***** válasza:
41%
#44 Te meg szerintem olvass egy kis szakirodalmat az elnyomó és bántalmazó kapcsolatok dinamikájáról. 🥰
nov. 14. 09:22
 45/97 anonim ***** válasza:
83%

Mi az, hogy nem engedi? Tán az apád vagy mi? 😳

Felnőtt nő vagy, veszel aztán kész.

Mi nem rég vettünk, nyilván megbeszéltük előtte, elmondtam, hogy szeretnék, 3 gyerek mellett napi 5-6X mosogattam, az edényszárító folyton fullom volt, tiszta kupis hatása volt így a konyhának. Kitaláltul hogyan csináljunk neki helyet és megrendeltem. A legjobb döntés volt, csomó időt spórol, ráadásul már egy hónap után látszott a vízszámlán is.

Múlthéten meg szárítógépet vettünk, mert már untuk kerülgetni az állványokat.

nov. 14. 10:18
 46/97 anonim ***** válasza:
36%
Akik itt uszítjátok a kérdezőt, hogy vegye meg magának, kiépítitek nála a víz- és csatornabekötést? Ez azért nem úgy működik, hogy kihozzák, bedugom a konnektorba oszt hadd szóljon. Előtte jó alaposan fel kell mérni, hova tesszük, kell-e miatta szekrényt, konyhapultot, tűzhelyet áthelyezni. A gépet rá kell kötni a vízvezetékre, a lefolyórendszerre, földelt konnektornak kell lenni a közelében, mert hosszabbítóról nem üzemeltethető. Ezeket a férje bevonása nélkül a kérdező nem tudja elintézni.
nov. 14. 10:42
 47/97 anonim ***** válasza:
51%
A 45-ös válaszoló nem érti az iróniát. 🥰
nov. 14. 10:58
 48/97 anonim ***** válasza:
77%

40

Miért akarod félreérteni amit 39 írt.

Ő nem akart és ezt gondolom mondta is. Majd mikor a pasi kapott prémiumot, vett egyet ajándékba, amin oda volt a 39-s mert gondolom szerette volna megbeszélni mire költik. Esetleg mást vett volna. De mivel rájött milyen jó cucc így már örül neki. Tipikus példa mikor a másik jobban tudja mi kell nekem.

nov. 14. 12:33
 49/97 anonim ***** válasza:
39%
#48 Értem csak leszarom, ebben a témában pedig különös károsnak tartom. Mert amit te "ironikusan" megfogalmazni próbáltál, az valójában egy áldozathibáztató és nagyon kártékony üzenet.
nov. 14. 12:33
 50/97 anonim ***** válasza:
100%

47

Nem csak férjezettek tudnak mosogatógépet venni és beüzemeltetni. Gondolom sok egyedülállónak is van.

nov. 14. 12:35

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!