Normális, hogy a férjem nem engedi a mosogatógèpet, holott tudja, hogy évek óta nagyon szeretnék?
Nem engedi ??
Feletted all, vagy mi ? Vegyel magadnak.
43 vagyok, a szuleimnek 1995 ota van mosogatogepuk, el sem tudom kepzelni, ez nem alap mar mindenhol ?
Mi az, hogy nem engedi? Tán az apád vagy mi? 😳
Felnőtt nő vagy, veszel aztán kész.
Mi nem rég vettünk, nyilván megbeszéltük előtte, elmondtam, hogy szeretnék, 3 gyerek mellett napi 5-6X mosogattam, az edényszárító folyton fullom volt, tiszta kupis hatása volt így a konyhának. Kitaláltul hogyan csináljunk neki helyet és megrendeltem. A legjobb döntés volt, csomó időt spórol, ráadásul már egy hónap után látszott a vízszámlán is.
Múlthéten meg szárítógépet vettünk, mert már untuk kerülgetni az állványokat.
40
Miért akarod félreérteni amit 39 írt.
Ő nem akart és ezt gondolom mondta is. Majd mikor a pasi kapott prémiumot, vett egyet ajándékba, amin oda volt a 39-s mert gondolom szerette volna megbeszélni mire költik. Esetleg mást vett volna. De mivel rájött milyen jó cucc így már örül neki. Tipikus példa mikor a másik jobban tudja mi kell nekem.
47
Nem csak férjezettek tudnak mosogatógépet venni és beüzemeltetni. Gondolom sok egyedülállónak is van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!