Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális, hogy a férjem nem...

Normális, hogy a férjem nem engedi a mosogatógèpet, holott tudja, hogy évek óta nagyon szeretnék?

Figyelt kérdés
Ezzel rengeteg időt spórolnánk. Pláne, hogy 2 pici gyerekünk is van, az egyik még baba.

nov. 14. 01:59
 61/97 anonim ***** válasza:
76%
56 vagy akár ezt az 55ös is meg tudja tenni gondolom van kettő darab keze neki is.
nov. 14. 17:19
 62/97 Derjaderja ***** válasza:
81%

60. Érdekelne hogy Ti hányszor veszitek át hazaérve az anya kezéből a gyereket, hogy most már mehet pihenni.

Mért ne keresne egy nő nettó 600 ezret? Vagy mért keresne kevésbé mint egy, azonos régióban élő férfi?

Nem értem.

nov. 14. 17:40
 63/97 Derjaderja ***** válasza:
80%
Én amúgy felvetettem a páromnak a lányom egyéves korában. Kinevetett (kedvesen), hogy ő ezt nem bírná.
nov. 14. 17:41
 64/97 anonim ***** válasza:
100%
#60 Erről van szó. Most már csak a gyakorlatba kell ezt átültetned és én hálás lennék, ha beszámolnál majd a tapasztalataidról! :) És kérlek, hogy buzdítsd a férfitársaidat is erre az életmódra!
nov. 14. 18:30
 65/97 anonim ***** válasza:
79%
30 éve van mosogatógépem. A férjem ragaszkodott hozzá, hogy legyen. Nem használom minden nap, csak amikor vendégség van és több a mosogatnivaló vagy mondjuk beteg vagyok vagy kicsit fáradtabb. Nekem nem hiányozna, ha nem lenne igazából.
nov. 14. 19:05
 66/97 anonim ***** válasza:
77%
Nálunk férjem ragaszkodott a mosogatógéphez ugyanis ő szokott mosogatni. Én főzök ő mosogat ez így fair. Szerintem a mai világban nagyon jó, hogy minél több háztartási teendőt lehet gépesíteni. Rengeteg időt és energiát spórol az ember így. Gyerek mellett meg ha az ember megteheti kötelező darabnak kellene lennie a konyhában. Nem is értem, hogy miért van ellene valaki, hiszen a mindennapokat könnyíti meg.
nov. 14. 19:40
 67/97 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem soha nem fogjuk megtudni, miért nem "engedi" a kérdező férje a mosogatógépet. De legalább jót lehetett veszekedni ezen is😀
nov. 14. 19:53
 68/97 anonim ***** válasza:
86%
60-as Hím barátunk..nagyooon sok nő ugyanannyit vagy többet keres a férfinél. Nettó 600- at keresel?Akkor tedd még picit oda magad. Ahol apuka rendesen kiveszi a részét és ismeri a gyerekeit bizony tudja, hogy a kettő össze sem hasonlítható. Kemény a munkahelyem nekem is, de ez simán übereli a nem alvással együtt. A férfi kollégám mikor kérdezem, hogy milyen a három gyerekével, a válasz, hogy a munkahelyre jár be kikapcsolódni konkrétan. De ő normális édesapa, aki becsülettel csinálja, még a kórházba is simán befeküdt velük többször, stb. De egyébként normális helyen nem úgy megy, mint amit leírtál. :) Nálunk hazajön a férjem és ejtőzik, lazít utána pedig váltjuk egymást, ő vesz át mindent és én pihenek. Nyilván ha betegek vagyunk vagy valami sürgős dolog van, akkor ez van, senki se pihen. Neki is jár, hétvégén is a kikapcsolódás, de ugyanúgy a nőnek is. Vagy a te agyadba hogy kell elképzelni ezt? Férfi hazamegy pihen, lejárt a 8 óra, attól kezdve pihi lazulás koktélok feltett lábbal, anyuka pedig éjjel nappal újra meg újra csinálja nulla alvással? Nálunk a pici kel éjjel, napközben meg nem alszanak együtt a naggyal tehát lényegébe szinte nem alszom, ketten vállaltuk, de a te agymenésed szerint nekem pihi nélkül kéne tolni. Mióta gyerek van a férjemtől nem győzöm hallani, hogy minden elismerése a nőknek. Egyébként a gyerekek közösek attól, hogy van munkahelyed. A nő is visszamegy dolgozni és ugyanúgy meló mellett otthon is csinálja a dolgát.
nov. 14. 20:02
 69/97 anonim ***** válasza:
100%

54# Felénk is megszokás az ilyesmit beszélni, én csak arra a hozzászólásra reagáltam, ahol a válaszoló szerint ezt egy nő a férje nélkül nem tudja megtenni. Mert de, technikailag egy nő is tökéletesen képes erre.

52 votlam

Aki meg férfiként azt mondja, hogy lenne ő otthonülő kitartott, az beszélje már meg ezt a férjemmel is. :D Mert én jobban kerestem nála és kétnaponta feljön a téma, hogy legalább a második gyerekkel maradhatna ő már itthon GYED-en (az mindkettőnknek a max), én szívesen visszamennék dolgozni. De ő mindig megjegyzi, hogy neki ehhez nem lenne idegrendszere. Ha itthon van egy hetet valamilyen okból, már a 3. nap után nevetve kérdezi egy dacos hiszti után, hogy mikor mehet már dolgozni!?

nov. 15. 08:37
 70/97 anonim ***** válasza:
100%
#60 Az én férjem havi 1misit hazahoz, mégis normális emberi lény tudott maradni, nem nevez nőstenynek és igenis odateszi magát itthon is. Mert tudod nem ugyanaz ledolgozni 8 órát majd tespesni, mert a hasonló hímek, mint te kb. ennyire képesek aztán még vered a mellett a havi 600ra. Nyugodtan cserélj csak, aztán megtudod milyen az ha valaki 0-24ben rád van utalva, nem akkor eszel, alszol, amikor akarsz, de még 💩ni sem tudsz akkor mikor neked tetszik. Aztán ha jön mellé egy ilyen ősember, mint te, aki leragadt valahol az ötvenes években, és mahd panaszkodik a haveroknak, hogy jajj az asszony nem ad magára, otthon kupi van, nincs ideje semmire, morcos és nem ad p...át. Mert ezt szokták az ilyen hímek, mint te írni ide nem?
nov. 15. 09:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!