Normális, hogy a férjem nem engedi a mosogatógèpet, holott tudja, hogy évek óta nagyon szeretnék?
60. Érdekelne hogy Ti hányszor veszitek át hazaérve az anya kezéből a gyereket, hogy most már mehet pihenni.
Mért ne keresne egy nő nettó 600 ezret? Vagy mért keresne kevésbé mint egy, azonos régióban élő férfi?
Nem értem.
54# Felénk is megszokás az ilyesmit beszélni, én csak arra a hozzászólásra reagáltam, ahol a válaszoló szerint ezt egy nő a férje nélkül nem tudja megtenni. Mert de, technikailag egy nő is tökéletesen képes erre.
52 votlam
Aki meg férfiként azt mondja, hogy lenne ő otthonülő kitartott, az beszélje már meg ezt a férjemmel is. :D Mert én jobban kerestem nála és kétnaponta feljön a téma, hogy legalább a második gyerekkel maradhatna ő már itthon GYED-en (az mindkettőnknek a max), én szívesen visszamennék dolgozni. De ő mindig megjegyzi, hogy neki ehhez nem lenne idegrendszere. Ha itthon van egy hetet valamilyen okból, már a 3. nap után nevetve kérdezi egy dacos hiszti után, hogy mikor mehet már dolgozni!?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!