Normális, hogy a férjem nem engedi a mosogatógèpet, holott tudja, hogy évek óta nagyon szeretnék?
28. Folyamatos szélesek?
Kettő darab gyereke van, amit a férjével közösen vállaltak, ami magába foglalja a nő áldozatát, aki a maga testi és lelki egészségét, munkahelyi pozícióját kockáztatja, illetve vállalja hogy hosszú évekre (gyermekenként kb 10) munkahelyi hátrányba kerül és kiszolgaltatja magát a másiknak.
A férfi vállalja, hogy évekig ő kell hogy a bevétel nagyobb részét megteremtse (már aki, az én csedem pl nem volt kevesebb a párom fizujanál, a gyed nyilván igen).
Normálisan ha mindenki tiszteli a másik áldozatát, akkor senki sem kell felhánytorgassa a magáét.
Akkor nem volt klíma, számítógép, telefon, meg rengeteg háztartási dolog. Nem is volt konnektor mindenfel, nem volt divat a földelés sem. Fi relé sem volt emiatt beépítve. Itt se amiatt kellene újra vezetékelni és tervezni az egész hálózatot, mert be lett rakva egy mosogatógép.
De gondolom a #30 válsz is hozzád tartozik, szóval gondolom nem csak a mosogatógépig lett húzva egy új kábel, hanem akkor rendbe lett téve a hálózat.
Őszintén megmondva nem cáfoltad azt amit írtam, inkább megerősíted. Sok minden nem volt még mikor egy régi házat csináltak. Meg ugye akkor alumínium vezeték volt még a "divat", azok is elég szépen lehetnek oxidálva. A jó ég tudja milyen kötések vannak ott, amik ugye idővel lazulnak és az oxidáció hatására rosszabb az átadási képesség is. Ha nem is lett 60 évig baja, az nem jelent semmit, nem is kapott olyan terhelést, meg idővel ez rosszabbodik. Szóval nem árt ezeket újra vezetékelni, meg a földelés sem árt. Extra dugalj is jól jön, mert régen szinte csak annyi volt, hogy tv, rádió máshoz nagyon nem is kellett dugalj, hogy kézhez essen, minden másra ott a hosszabbító. Ma már ez sem így van. Szóval itt se az számít, hogy lett még egy mosogatógép.
34
Nem, nem csak a mosogatógépig, de amiatt, mert addig nem volt semmi probléma a hálózattal.
De amúgy a lényeg még mindig ismeretlen, nem tudni a férj miért nem akarja
Ejjel 2-kor tette fel a kérdést, szerintem csak provokatív troll.
Annó én sem akartam mosogatógépet még, abban maradtunk, hogy majd veszünk. Aztán a párom fogta magát és vett egyet a prémiumjából. Kicsit kiakadtam, hogy meg sem beszéltük, de azóta is boldogan használom, és hálás vagyok, hogy nem hallgatott rám :D
Szerintem akik azt mondják mosogassál csak kézzel, azok vagy trollok, vagy brutál mártír anyák, vagy olyan egyének, akik az életben nem tapasztalták meg mennyire jó dolog a mosogatógép és ha kicsit könnyíthetünk a dolgunkon, akkor miért ne könnyítenénk? A férjem is az egyik leghasznosabb háztartási gépnek tartja, mert nem volt rest ő sem kézzel mosogatni, amíg muszáj volt.
Egyáltalán mi köze van ennek ahhoz, hogy van-e gyerekem? Ha nincs akkor is tök jól tud jönni, pedig lényegesen kevesebb mocskos edény keletkezik, ahogy jól tud jönni a robotporszívó is, meg minden egyéb kényelmi berendezés.
Engem is érdekelne, hogy miért "nem engedi"? És ahelyett, hogy kétoldalú kommunikáció zajlana, miért az engedélyét kell ehhez kérni?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!