Az normális, hogy ilyen sokára fogy ki egy flakon mosogatógép öblítő?
Figyelt kérdés
Nekem majdnem egy évig kitart egy literes flakon, napi egy mosogatással.2021. márc. 14. 13:18
1/14 anonim válasza:
Ha nagyon minimumra van állítva az adagolás akkor simán előfordulhat.
2/14 anonim válasza:
A gépben tudod állítani, hogy mennyit adagoljon. Nekem gyárilag maximumon volt, ha egyel lejjebb vettem már nedvesek maradtak az edények, így maxon használom. Így kb 4 hónap egy flakon.
3/14 A kérdező kommentje:
Nincs állítàsi lehetőség.
2021. márc. 14. 13:59
4/14 anonim válasza:
Biztos? Nekem is egy gombkombinációval elérhető "tikos" menüben van az opció. Olvasd el a használati utasítást.
5/14 anonim válasza:
Mennyit öntesz bele, mekkora az adagoló rekesz.
6/14 anonim válasza:
Igen, nagyon sokáig elég, mert egy mosogatásra csak pár cseppnyit enged be a gép.
8/14 anonim válasza:
Az öblítőnek az a dolga, hogy az edényekről eltávolítsa a rajtuk maradt mosogatószert.
Ha nem fogy nálatok az öblítő, akkor ti nyaljátok le az edényekről a mosószermaradékokat.
Vagy állítasz az adagoláson....
9/14 anonim válasza:
"Az öblítőnek az a dolga, hogy az edényekről eltávolítsa a rajtuk maradt mosogatószert."
Ez nem mosogép, ahogy az öblítő semlegesíti a mosószert! 😄
Itt az öblítő a szebb és cseppmentesebb száradásért felelős, ez miatt lesznek az üvegpoharak szép fényesek. Észre is is lehet venni a különbséget egy olcsó és egy márkásabb közt.
10/14 A kérdező kommentje:
Indesit DFG 26B1 UK
2021. márc. 14. 17:14
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!