Az normális, hogy ilyen sokára fogy ki egy flakon mosogatógép öblítő?
Figyelt kérdés
Nekem majdnem egy évig kitart egy literes flakon, napi egy mosogatással.2021. márc. 14. 13:18
11/14 anonim válasza:
10: tessék, itt van a használati utasítás!
Ott van konkrétan leírva, "ADJUSTING THE DOSAGE OF RINSE AID" alatt, hogy hogyan kell beállítani az öblítő adagolását.
Ha magyar nyelvű utasításod van, szerintem abban is megtalálod!
12/14 anonim válasza:
Azt még hozzá akartam tenni (11 vagyok), hogy ha poharaid szépen csillognak, és elégedett vagy a mosogatás eredményével, akkor nem kell változtatni az öblítő adagolásán.
Általában kiderül, ha túl alacsonyra van állítva, mert akkor a száradó vízcseppek meglátszanak az üvegedényeken és poharakon.
13/14 anonim válasza:
Nekem az a tapasztalatom, hogy a gél állagú, sűrűbb öblítő tart ki nagyon sokáig, nálunk egy finish gél 1 év alatt se fogy el, pedig naponta, max 2 naponta mosogatunk, igaz csak ketten vagyunk és kicsi a gép is. Lehet több terítékes gépben jobban fogy azért:)
14/14 anonim válasza:
#13 Te most valamit összekeverhetsz, a mosogatógépbe való öblítő olyan híg mint a víz, még a finish-é is. Te inkább a folyékony gépbe való mosogatószerükre gondolsz nem?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!