Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális, hogy a férjem nem...

Normális, hogy a férjem nem engedi a mosogatógèpet, holott tudja, hogy évek óta nagyon szeretnék?

Figyelt kérdés
Ezzel rengeteg időt spórolnánk. Pláne, hogy 2 pici gyerekünk is van, az egyik még baba.

ma 01:59
1 2 3 4 5 6 7
 51/68 anonim ***** válasza:
9%

17 vålaszolo vagyok mártir nem vagyok de nem is lusta böven belefért az időmbe mig kicsik voltak gyerekek pedig egyik pici måsik kicsi volt 20 ével ezelött nem kőkorszaki de most5 ember után is max 45 perc kell de akkor tényleg sok edėnyt kell elmosogatni .

pici gyerek melett meg nem keletkezik annyi mosatlan .

ma 13:11
 52/68 anonim ***** válasza:
84%

47# Egy nő a férje nélkül nem tudja megmérni, hogy hova fér be a gép, amit megrendelne, vagy nem tudja felhívni a vízvezeték szerelőt? Vagy melyik része megugorhatatlan feladat?

52# Jahh. Van három gyereked és kijelented, hogy kisgyerek mellett nem keletkezik annyi mosogatnivaló. :D Végülis ha tápszeres, akkor már cumisüvegek ugye, aztán hozzátáplálásnál kiskanál, kistányér kajánként, meg minden más, amit az étel elkészítéséhez használtál (amit magam miatt nem használnék, mert dolgoznék, vagyis otthon sem lennék ebédidőben). Node itthon vagyok én is, én is eszek valamiből, azt is mosogatni kell. Van valami ivó nyavajája a gyereknek, vagy ha nagyobb, akkor pohara, nálunk abból is három fogy egy nap legalább, mert összegogdossa kajánál maszatos kézzel, szájjal, nem tudom. Szóval amíg kettőnk után az esti két tányért lazán elmosogattam gond nélkül kézzel, most gyerekek mellett mosogatna a bánat, ha nem muszáj. 45 percig meg pláne... Azt az időt inkább velük töltöm.

ma 13:28
 53/68 anonim ***** válasza:
53%
Nem engedi? Egyszer ejtene ki hasonlót a vőlegényem, másnap már nem laknánk együtt.
ma 13:45
 54/68 anonim ***** válasza:
100%

Még mindig nem tudjuk, miért nem engedi? A kérdező időközben el is tűnt.

#52 Nem megugorhatatlan feladat, de itt elég komoly kiadásról és esetleges átalakításokról van szó, amit mifelénk meg szokás beszélni. Lehet, hogy neked 200 ezer forint aprópénznek számít, de nem mindenkinek megy ilyen jól. Lehet, hogy a kérdezőék költségvetésébe nagy lyukat ütne ez a kiadás.

ma 14:13
 55/68 anonim ***** válasza:
80%

Mi azért nem akarunk mert nekem sosem tetszettek a mosogatógépből kivett cuccok, volt rajtuk valami vegyszeres lerakódás, persze az lehet hogy szar gép volt, de akkor is bizalmatlan vagyok, végül is mégis csak abból eszünk iszunk.

Mi a férjed ellenérve?

ma 14:48
 56/68 anonim ***** válasza:
0%
#55 Az akár vízkő is lehetett és úgy tudjátok megakadályozni a kialakulását, hogy a mosogatógép lejárta után a férjed egyből eltörölgeti és elpakolja az edényeket.
ma 15:25
 57/68 anonim ***** válasza:
100%
A jó mosogatógép mondjuk forró levegővel szarit, ergo nincs mit eltörölgetni. A lerakódások megelőzhetőek a vízlágyító sóval, öblítővel és jó minőségű mosogató tablettával
ma 15:45
 58/68 anonim ***** válasza:
Itt már rég nem a kérdésről van szó...
ma 15:56
 59/68 anonim ***** válasza:
73%
#54 vagyok. Úgy 30 évvel ezelőtt én is teljesen rá voltam kattanva a mosogatógépre. De sajnos a célszerűen, kényelmesen berendezett konyhámat teljesen át kellett volna alakítani miatta, ezért lemondtam róla. Mivel egy kétszemélyes háztartásban nincs annyi mosogatni való, így nem haltam bele. Ahol többen vannak, ott nyilván nagyobb szükség van rá. De azzal számolni kell, hogy a gép árán kívül komoly többletköltségek merülhetnek fel.
ma 16:55
 60/68 anonim ***** válasza:
25%

35, oké én maradnék otthon ha a nőstények megteremtik az anyagi feltételeket. Sajnos kevés nőstény keres nettó 600 felett hogy eltartson minimum 3 embert.

Amúgy benne lennék, elmenne dolgozni én napközben megcsinálnám a dolgom majd ha hazaér kezébe nyomom a gyereket hogy nekem kell az énidő meg a háztartás is innentől felesbe megy. Szívesen lennék kitartott akár a gyerek 10 éves koráig is.

Kb ilyeneket szoktatok ezen az oldalon írni, igaz? A nő elmegy szépen dolgozni, ledolgozza a munkaiadejét, hazajön majd onnantól minden megy felesbe, hiszen én egész nap otthon vagyok 24 órás szolgálatban. Úgyhogy nyugodtan kelhet éjszaka a gyerekhez, meló előtt.

ma 17:14
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!