Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Normális, hogy a férjem nem...

Normális, hogy a férjem nem engedi a mosogatógèpet, holott tudja, hogy évek óta nagyon szeretnék?

Figyelt kérdés
Ezzel rengeteg időt spórolnánk. Pláne, hogy 2 pici gyerekünk is van, az egyik még baba.

ma 01:59
1 2 3 4 5 6
 1/59 anonim ***** válasza:
79%

Mi akadályoz meg benne hogy vegyél magadnak?

Nálunk én keresek többet, nem kell engedélyt kérnem senkitől, hogy mit veszek..

ma 02:19
 2/59 anonim ***** válasza:
94%

tobb mint 30 eve van mosogatogepem. mindig aldom a kitalalojat. Rengeteg vizet faradtsagot idot takaritok meg, plusz az edenyek sokkal tisztabbak mint a kezi mosogatas eseten. Sajnallak, ha tudsz vedd meg magadnak.

1 es ha neked nincs honnet tudod milyenek es miert nem jok?

ma 03:33
 3/59 anonim ***** válasza:
95%

Nem normális, hogy a férjed engedélye kell, nem pedig csak megbeszélitek.

Az más dolog, ha most nincs ~160 ezretek rá vagy még több, ha a konyhaszekrényt is szabni kell miatta és emiatt mondja hogy most ne, vagy majd ha más lakásba/hàzba költöztök vagy ha aktuális lesz egy felújítás...

De hogy megtiltsa?

Egyébként remek találmány.

ma 04:04
 4/59 anonim ***** válasza:
91%
Nem engedi? Akkor mondd meg neki, hogy fater, innentől te mosogatsz...
ma 04:05
 5/59 anonim ***** válasza:
9%
Amíg élt apám és hozzánk került a sógornőm, 6an voltunk. Utáltam mosogatni, de azért nem vettünk mosogatógépet, mert +1 fő lett. Ha ünnep volt, kb 6 vízben még az edények is el lettek mosogatva, nem csak a tányérok (és nem kell elömosogatni hozzá a tányérokat). Jelzem, anyám is közel a 60-hoz megoldotta 3 gyerek mellett a mosogatást, bátyáimnál még textilpelenkák voltak használatban, sejtheted, nem a mosogatógép hiányzott neki (és a forgótárcsás mosógéppel is kimosott, amíg a bátyáim aludtak/játszottak stb. Én picit üvöltös baba voltam, de mellettem is vezette a háztartást rendesen, csak többet nézett rám)
ma 04:24
 6/59 anonim ***** válasza:
90%
#6: ne haragudj, de régen vezetékes víz se volt, vödörben hordták a kútról vagy a patakról a vizet. Sőt, régen épületek se voltak, barlangokban laktak az emberek. Nem kell ilyen ostoba módon idealizálni a múltat. Költözz barlangba, járj gyalog, vadássz íjakkal és botokkal.
ma 05:18
 7/59 anonim ***** válasza:
82%
6os, anyádnak közel a 60hoz volt 3 pici gyereke? Az a nem semmi...
ma 05:43
 8/59 anonim ***** válasza:
88%
Mi az, hogy nem engedi?! Otthagyod a francba a mosatlan edényeket és csinálja meg! Pasiként mondom!
ma 05:43
 9/59 anonim ***** válasza:
93%
És mivel indokolja, miért nem lehet?
ma 05:53
 10/59 anonim ***** válasza:
6%
5ös, erre a férj mondja oké muter te meg vállalj plusz munkát megkeresni a mosogatógép meg a bekötés árát?
ma 05:58
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!