A gyereknevelés tényleg önfeláldozás?
Nem tudom mi okon lett lepontozva a 26-os válaszoló, pedig igaza van. Bár több olyan szülő lenne, aki nem csak arra koncentrálna, hogy jajj mennyi mindenről le kell mondani, jajj erre sincs időm arra sincs időm, hanem a jó oldalára is, mert az is van.
Elég szomorú, hogy aki nem csak panaszkodik és elmondja, hogy élvezi ezt az egészet, az megkapja hogy biztos hazudik még magának is. Vagy ha azt mondja, élete legszebb időszakát éli a gyerekével, kapja a riogatásokat, hogy "várjál csak, majd lesz ez még sokkal sz*rabb is!", stb. Komolyan kérdezem, ennyire kárörvendők az emberek?
Mostanában már csak szenvedni lehet a szülőségben vagy mi? :D
🤷♀️
#33-as, az önfeláldozás per definitionem saját döntés, hiszen ebben a fogalomban nem csak a tárgy (akit feláldoznak), hanem az alany (az áldozó) is E/1, vagyis az én. Ha nem én döntök, akkor simán csak áldozat vagyok, nem önfeláldozó :) Szóval az, hogy márpedig mindenki maga döntött a gyerekvállalásról, nem cáfolja az önfeláldozást.
Dugovucs Tituszra sem mondjuk, hogy hát nem volt önfeláldozó, ő döntött úgy, hogy a törököt lerántva mélybe veti magát a várfalról.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!