33 éves vagyok de még nem vagyok felkészülve a gyerek nevelésre és ez baj?
Mit értesz a “felkészülés” alatt?
Férfi vagy, vagy nő?
Nő
Mostani párommal még egy éve sem vagyunk együtt de már 3 napja el jegyzett és sietni akar ő is meg a szüleim is, hogy legyen gyerek meg lagzi és mondtam, hogy 3 év múlva lagzi azt nem tetszett
Hát egy év után mondjuk én sem kapkodnék a gyerekkel ,de amúgy az hogy pont 3 év múlva legyen az honnan jött neked?
Amúgy én sem voltam 33 évesen kész, aztán 35 évesen szültem és utólag azt mondom, hogy a két év se volt elég a felkészülésre.:)
Viszont ha te úgy érzed gyors az eljegyzés és gyors a gyerekvállalás akkor gondolom abban sem vagy biztos, hogy szerelmes vagy. Így azt gondolom NEM baj és NE szülj amíg úgy nem érzed hogy szeretnéd.
Nem baj, de akkor két dologra figyelj: (1) ne csinálj gyereket amíg nem akarod te is, (2) ne hülyítsd a párod hanem mondd meg neki kerek-perec hogy egyelőre biztos nem akarsz gyereket és később is csak talán.
Ha úgy gondoljátok, akkor az eljegyzést fel lehet bontani. De semmi akadálya évekig eljegyezve lenni és csak utána házasodni, ha azt szeretnétek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!