Születésnapi bulit milyen botrányok, vagy váratlan események tudják elrontani? Ismertek olyan esetet, amikor valami miatt hamarabb vége lett, vagy le lett fújva?
Ha már volt ma több, születésnapi buliról szóló kérdés, kérdeznék én is egyet...:D
Milyen esetek fordultak elő amikor botrányba/balhéba torkollott, vagy valami nemvárt dolog miatt idő előtt vége lett a születésnapi bulinak, vagy utolsó pillanatban lett lefújva?
Én emlékszem, jópár éve olvastam itt egy esetet - a felháborodott szülők írták ki. Ott már nem kisgyerekről volt szó, hanem inkább kiskamaszokról, lényeg, hogy állítólag a 14 éves lány összejött egy pasival, de mondta a szüleinek, hogy ne faggassák, stb., majd bemutatja, megismerteti jobban amikor szeretné. Na a lány elhívta értelemszerűen őt is a szülinapi bulijára az osztálytársai, barátnői mellett, hogy ott mutassa be. Ott derült ki, hogy ez a pasi 42 éves! Azaz a 14 éves lány egy 42 éves férfival volt párkapcsolatban! Annyi rémlik a kérdésből, hogy apukának igencsak koncentrálni kellett, hogy ne üsse meg ezt a vendéget, meg rendőrt is akartak hívni, természetesen a bulinak azonnal vége lett, a meghívott gyerekek szüleit, hozzátartozóit pedig értesítették, hogy mi történt, és hogy jöjjenek értük. (Hozzáteszem halkan, hogy ebben legfeljebb erkölcsileg volt kivetnivaló, jogilag nem, hiszen a törvény szerint pont 14 év a beleegyezési korhatár ha a másik fél nagykorú - azaz ha mindkét fél hozzájárult, legálisan voltak együtt).
Nyilván ez elég extrém eset, de a kérdésem tehát, ti milyen eseteket tudtok, amikor egy gyerek-születésnapi buli kudarcba fulladt, vagy kellemetlenül végződött? Mi lett a következménye? Vagy milyen jellemző okok fordulhatnak elő?
Ilyen durvák sosem estek meg nálunk.
Volt, hogy 6 gyerek felállt a beltéri fészekhintára, leszakadt, magával rántva a lambériát és fejbevágott egy kislányt. Nem lett baja, de én rettenetesen rosszul éreztem magam. De mikor este pironkodva elmeséltem anyukának, röhögőgörcsöt kapott, hogy az ő gyereke folyton fejreesik, legalább hozta a formáját.
Aztán volt, hogy egy kislány nagyon megörült a zongoránknak, és kitalálta, hogy koncertet fog adni. Egyke, későn érkezett gyerek volt, és az otthoni minta alapján elvárta volna, hogy a többiek áhítatos csendben hallgassák. És még rosszul is játszott. És utána vérigsértődött és levágott egy hisztit. Többet nem hívtuk.
Aztán volt, hogy két kiskakas összefeszült. Mindkettő azt hitte, ők az alfahímek, de sajnos az egyik béta volt, és ő is elkezdett hisztizni. Ott az mentette meg a dolgot, hogy hazajött a 2 évvel idősebb lánytesó, és mindkét hős lovag azonnal levágta, hogy az igazi alfahím ez a copfos boszorkány, és lehiggadtak. :D
Még csak most kezdenek kamaszodni, és elég introvertált a banda, így elfajuló tinibulikról nincsenek egyelőre sztorijaim.
A bulin bujucskaztak a gyerek es az egyik kislany (3eves volt akkor) annyira elbujt egy IKEAs libikoka ala hogy 1.5 oraig nem talatuk. Az anyuka mar rendort akart hivni mert konkretan szetszedtuk a lakast de nem volt meg a kislany. Egyebkent a libikoka a szoba kozepen volt. 🤣
Majd artatlan arccal elobujt h akkor most o nyert?
A férjem unokaöccsei mentek egy házibuliba (15-16 évesek)
Volt vagy 20 kiskamasz, töménytelen pia, nulla felnőtt.
Az egyik fiú annyit ivott, hogy átesett az első emeleti korlàton és eltörte a gerincét.
Ez idén történt.
Á ilyen durva nem volt a környezetemben.
Olyan volt, hogy ugrálóvárban a szülinaposra ráugrottak hárman, mert jó bulinak tűnt, és az egyik kezén minden ujja eltört. Bár balhé nem volt, csak ott meghalt a buli.
Barátnőm a lányának messenger csoportban szervezett szülinapi bulit, minden meghívott írta, hogy mennek, aztán a legjobb barátnő csak nem jelent meg, pedig a kislány őt várta a legjobban. Lement a buli, aztán a másik kislány anyukája írt, hogy hát bocsika, de a gyereknek nem volt kedve menni, elmentek moziba, nem tudott hamarabb szólni, hogy nem mennek. A barátnőm meg felhúzta magát, de azért nem balhézott.
Az unokatesóm áprilisban született, és az egyik évben a szülinapjára esett húsvét. Csak családi ünneplés volt, egyszer csengettek, két osztálytársa jött felköszönteni, hozták az ajándéktáskát, de az udvaron kivettek belőle egy két literes flakont tele vízzel, és azzal nyakonöntötték. Unokatesóm szaladt a kertbe, a fiúk utána, mi meg néztük a konyhaablakból. :D
Az én alsós bulim volt, pénteki nap, pár órával tanítás után kezdődött. Az egyik kislány akit meghívtam azt mondta hogy szívesen jönne, csak az anyja nem tudja elhozni, ezért mi lenne ha velem együtt jönne hozzánk az anyukámmal (rögtön suli után). Mondta anyám, hogy persze.
Már javában ment a buli, mikor csörgött anyám telefonja. A lány anyja hívta (akit amúgy nem ismert), hogy hol a lánya, ő nem egyezett bele hogy eljöjjön a buliba mert rossz jegyet vitt haza, és szobafogságban van. Kiderült, hogy a kiscsaj hazudott, csak mindenképp el akart jönni. Ezért vitette magát velünk, mert az anyja nem engedte el. Csak pechje volt, mert az anyja sejtette hogy hol van, és elkérte az én anyám számát az ofőtől. Tajtékozva jött oda, és felpofozta a lányt mindenki előtt. Anyám meg tök kellemetlenül érezte magát, hogy kvázi elrabolt egy gyereket.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!