A korona virusnak vege lesz valaha?
Tudom hogy sok ilyen kerdes van mar, de felek hogy nem mulik el a szulinapomig. Marpedig en akkor kimegyek, de azert remelem nem buntetnek meg nagyon.
Csak ugy nagyjabol aki ert a torihez az meg tudja mondani hogy mikor lesz vege?
Már vége van.
Csak a média fújja fel még mindig ezt az egészet. Talán ha nem erről beszélnének minden adón és nem ugrana be minden 3.reklámba Győrfi Pali akkor alig vennénk néhányan tudomást róla.
Nem lesz ebből semmi sem, szerintem már lecsengőben van. Ha még ezután jönne a nagyja nem csökkenne hanem nőne a fertőzöttek száma.
Úgyhogy ha Május 15 és Június 15 között lesz a szülinapod elmehetsz bulizni, csak csínján az ivászattal mert másnap iskola lesz.
Komolyan vannak még, akik azt hiszik, akkor "múlik el" előbb, ha az emberek nem járkálnak ki?
Ugye tudjátok, hogy ha mindenki otthon ül aki tud, akkor KÉSŐBB lesz vége? Miért tűnne el a vírus, ha MILLIÓK járnak napi szinten boltba, dolgozni, tömegközlekedni, mert muszáj. Szóval ezek miatt az emberek miatt (ez nem ítélkezés, én is bejárok dolgozni, mert muszáj) a vírus itt fog maradni. Nem gondolhatjátok komolyan, hogy attól, hogy az emberek nem mennek ki szabadidős tevékenységeket végezni, hanem mindenki otthon ül, akinek nem létfontosságú kimenni, majd megáll a vírus? Miközben napi szinten továbbra is többmillió ember járkál mindenfelé? :D
Valószínűleg a vakcináig nem lesz vége, akár otthon maradnak az emberek, akár nem. De ha nem lenne vakcina, akkor meg úgy lenne előbb vége, ha minél előbb megfertőződik az emberek 60-70%-a... Ez pedig nem az otthon üléstől következik be. :)
Amúgy szerintem az oltástól sem fog eltűnni, mert szerintem nem fogják kötelezővé tenni (ahogy az influenza elleni sem kötelező), és sokan nem fogják beadatni.
Orbán május 3ra álmodta a tetőzést és arra csinált egy visszatérési tervet amibe szépen hetekre lebontva elkezdi feloldani a korlátozást ami olyan 3-4hét lehet kb tovább nem érdemes húznia.
Itt már nem a korlátozás betartásáról van szó elkell indítani a gazdaságot minél előbb mert nagyon csúnya vége lesz sokkal csúnyább mint amire a járvány valaha képes lenne ezt nem érti meg a sok kanapé fighter akik beakarják velünk tartatni a maradj otthon ne érj senkihez és semmihez stb.
Igaza lesz Orbánnak de csak azért mert megteheti. Május 3.-ra publikálta a tetőzést, szerintem el fogja intézni, hogy akkor legyen a legtöbb fertőzött...
Vagy úgy fogja csinálni, hogy az azt megelőző héten több tesztet csináltatnak mint átlagban vagy hazudni fog a számokkal... Mindezt azért, hogy neki legyen igaza és a sok birka nagy szakemberként tekintsen rá. Ezt pedig majd a 2022-es választásokon előnyben részesíti.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!