Hogy tudtatok túllépni VÉGLEG a régi barátságokon? Gimi után csak én kerestem, utóbbi években még csak fel sem köszöntött a születésnapomon. De nem sértődtem meg. Most 2 év után írtam rá, hogy mi a helyzet, megnézte de nem válaszolt. Vége.
Gimi után már nagyon távolságtartó volt, pedig semmi okot nem adtam neki, hogy az legyen. Soha nem tapadtam rá piócaként, tudtam, hogy más élethelyzet van, igazából csak "udvariassági körök" voltak az utolsó években (mi a pálya, jól vagy, remélem minden rendben stb..). Nagyon nehezen bízok meg az emberekben és rettenetesen nehezen alakítok ki barátságokat, kapcsolatokat. Ez most nagyon fáj. Most ő is elment... Azt hiszem ezzel végleg vége.
Miért ilyenek az emberek? Miért kell csak azért elhidegülni a másiktól mert másik egyetemre/szakra ment? Tényleg nem értem az embereket ilyen szempontból, nekem ez a fajta gondolkodásmód nem megy, nem ment soha.
Nem értem...komolyan nem.
Tudod mi a vicces, kerdezo?
Hogy pont ezek az emberek akiket leirtal fognak sirni nehany ev mulva hogy nincs normalis ember. Te mindent megtettel, innentol kezdve nincs dolgod vele.
Az emberek változnak, Ti meg még gyerekek voltatok. Ennyi. Nem rossz ember ő attól, hogy többé nem érdekled őt.
Te ezt tiszteletben tartod, és ennyi. Félsz, hogy nem lesznek barátaid? Majd lesznek más emberek.
Én is tudtam, hogy el kell engedni, meg okés is, de arra azért nem számítottam, hogy nem válaszol, ráadásul meg is nézte. Eltelt azóta két hét. Ez egy gyomros volt a javából! Én ilyet egy nagyon távoli ismerőssel sem lennék képes csinálni.
Én ennél sokkal többre tartottam őt emberileg. De nem vagyunk egyformák. Mind1.
Két év vagy két hét?
Nem mindegy.
Két év után már döglött a dolog rég. Két hét az meg semmi.
Két év szünet után írtam rá, érdeklődtem felőle, mint a régi jó "barátok" szokták, hogy mi a helyzet vele.
Ez volt két hete.
Két hét eltelt azóta, megnézte, nem válaszolt, semmi reakció a részéről.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!