Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Ez csak nekem túl intim helyzet?

Ez csak nekem túl intim helyzet?

Figyelt kérdés

Nem is tudom, hogy hogyan jött szemben ez a kép nekem.

Igazából azt sem tudod igazán kik ezek a nők, csak elgondolkodtatott.

[link]

Elvileg a sztori az, hogy az a nő, amelyik fekszik, összeveszett a barátjával és sír a képen.

Nekem is vannak barátnőim, akikkel nagyon jóban vagyunk. De valahogy én nem feküdnék így az ölébe.

Nem gondolok semmire. De ez az intimitás csak nekem lenne sok a barátnőimtől?

2023. aug. 18. 21:02
 1/7 anonim ***** válasza:
70%
Ez csak neked.
2023. aug. 18. 21:09
 2/7 anonim ***** válasza:
66%
Igen, csak neked.
2023. aug. 18. 21:15
 3/7 A kérdező kommentje:
Akkor oké, teljesen el tudom fogadni. Más területen is tapasztalom, hogy talán én látom máshogyan. Valószínűleg itt is 😊
2023. aug. 18. 21:32
 4/7 anonim ***** válasza:
73%

Nem csak neked. Biztos vannak még, akinek ez sok, másnak belefér. Különbözünk.

Férfiként nekem nagyon furcsa lenne ennyire összeborulni bármely más azonos neművel, legyen bármennyire is jó barátom. Nőknek talán más az érintésigényük - baráti, nem helyteleníthető módon értve.

2023. aug. 18. 21:40
 5/7 anonim ***** válasza:
75%
Csak neked. Nálunk barátnőimmel ez tök normális volt mindig is, de más barátnők között is ezt látom. Lehet, hogy ti ridegebbek vagytok, távolságtartóbbak.
2023. aug. 18. 21:46
 6/7 anonim ***** válasza:
64%
Vagyok olyan jó viszonyban a legjobb barátnőimmel, hogy egyikünk se lásson problémát egy ilyen helyzettel, így nem, nekünk nem lenne túl intim.
2023. aug. 18. 21:49
 7/7 anonim ***** válasza:
44%
Gyakorlatilag a barátnője ágyékába nyomja az arcát. Csodálkozom, hogy van, akinek ez nem túl intim.
2023. aug. 18. 23:21

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!