Szerinted melyik helyzet a cikibb, ha a szülő nyit a gyerekre intim helyzetben, vagy ha a gyerek a szülőre? Volt már részed benne valamelyik oldalról? Hogyan kezeltétek a helyzetet?
Egyszer anyukám ránknyitott az akkori pasimmal, 18 évesen, még éppen nem volt szex, de már le voltunk vetközve féligmeddig, nyilvánvaló volt. Csak azt hallottam, hogy egymás után 3 cigit szívott el a konyhában( hallottam a gyujtó kattanását), aztán bement aludni. Nem beszélt róla, csak egyszer évek múlva hozta fel, viccesen.
Én nem nyitottam rájuk soha, de egyszer találtam egy használt gumit a kagyló szélén, na az szerintem cikibb és undorítóbb volt... Na, de ilyen az élet:D
Anyámra meg a nevelőapámra már nem egyszer nyitottam rá, engem igazából annyira nem zavart volna, csak az amikor másnap próbálnak ködösíteni, hogy az nem is az volt meg izé.. Na ez a gáz
Meg 1x nevelőfaterom ránk nyitott, "csókolóztunk". Már csak egy boxerban voltam, és lefelé csókolt. Az egy kicsit kellemetlen volt, nem is amiatt, hogy most szexelni fogunk, hanem, hogy kivel voltam.
Letudtuk egy "nem mondd el anyának! " -kal :D
Egyformán kellemetlen..
Nálunk nem szokás kopogás nélkül bemenni a másikhoz, tehát sosem nyitottamrájuk, bár hallani, már hallottam..
Egyszer ano, még tiniként az akkori fiúm anyukája nyitottránk, de akkor meg nem csinaltunk semmit, csak "ismerkedtünk egymás testevel, de hiányosan votunk.. Ciki volt..
Kopogott, de már nyitott is be..
Vegül ők beszéltek róla, örültem,mhogy utána nekem sem volt kínos...
Ő gyerekként nyitott rájk( az eset kapcsán beszélgettünk róla) de azt hitte bírkóznak... :) ma már tudja, hogy nem
1. Normális helyen alapdolog, hogy a másik szobájába csak kopogtatás után megyünk be. Így nincs olyan, hogy rányit a máikra valaki.
2. Ahol erre nem képesek, ott meg célszerü a kulcsot használni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!