Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Válás » Most akkor mi is a nagy...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most akkor mi is a nagy helyzet? Mi lehet ennek a kimenetele?

Figyelt kérdés
A helyzet az,hogy a várakozás ellenére is felvettek főiskolára,amit remélni se mertem volna.Utána anyukám elkezdett macerálni,hogy ha már anglisztikás lettem,mást se olvassak,csak angol szépirodalmat.Mivel eme vágya nem teljesült,megint elkezdte rám kivetíteni az apukámmal való kapcsolatának a problémáját,meg,hogy így meg amúgy el fog válni.Hasonlóra korábban is volt precedens,ha elgurult a gyógyszere,csak mára már tényleg meg is romlott a szüleim kapcsolata.Ez tényleg intőjel,vagy csak egy újabb "hiszti-korszak"?

2014. aug. 23. 00:50
 1/10 anonim ***** válasza:
91%

Tessék...?

Értem az élethelyzeted, de mi a problémád, amire megoldást keresel és mi a kérdés?

2014. aug. 23. 01:23
 2/10 A kérdező kommentje:
Csak megtudni,hogy ebből tényleg lehet-e válás vagy csak női hiszti az egész.
2014. aug. 23. 01:29
 3/10 Argloss ***** válasza:
91%

Ha már egyetemre mégy, akkor próbálj meg gondolkodni is.

Vannak emberek akik panaszkodnak, de sohasem tesznek meg semmit és vannak olyan emberek is, akik nem panaszkodnak, hanem megteszik amit akarnak. A kettő között nagyon sok variáció van, de hogy ezekből melyik a te anyukád azt nem fogja tudni megmondani egy teljesen idegen ember...

Tippelni persze lehet. Az én tippem az, hogy nem fog elválni...

2014. aug. 23. 02:07
 4/10 anonim ***** válasza:

Nem tudhatjuk - mint már az előttem szóló is mondta.

De ha Te pár percig beszélgetsz vele erről, akkor az ott elhangzottakból leszűrheted.

Mióta vannak együtt? Volt-e előtte önálló, önellátó élete a szüleidnek külön-külön?

Mert ha nem, akkor szerintem az ilyen, már évtizedek óta levegőbe-panaszkodósok nem fognak tenni, hiszen nincs erejük. Meg elképzelésük arról, hogyan tudnának önállóan élni, tenni magukért.

SAJNOS!

2014. aug. 23. 03:18
 5/10 A kérdező kommentje:
Nos,a helyzet az,hogy ritkán van a szüleimnek együtt programja,mert nagyon különbözőek és csak az egyik fél alkalmazkodik a másikhoz-egyedül anya próbál engedni,apa az tojik erre-. Most,30 év után üt vissza a teljesen más személyiségtípus.
2014. aug. 23. 12:50
 6/10 A kérdező kommentje:
Ja,bocsi,másra válaszoltam.A helyzet az,hogy anyum az első szerelmét dobta apa miatt és 1 év együtt járás után házasodtak meg-közben a járás kezdete után pár hónapra rá összeköltöztek-. Anya az érettségi után dolgozott,szóval önellátással egy deka gond nem volt.Inkább a tapasztalatlansága e téren,az nagyobb gond.
2014. aug. 23. 12:58
 7/10 anonim ***** válasza:

Én elmentem fősulira, és kiderült, hogy én voltam az egyetlen közös téma, és összetartó erő a szüleim között. Mondjuk én ezt láttam, de ki az a h*lye tini, aki ezt a szülei orra alá dörgöli? Lényeg a lényeg, amíg fősulira jártam, és hétvégén haza, még tartottak egymás mellett, de aztán kijöttem külföldre tavaly. Anyukám elköltözött apukámtól, rá pár hónapra beadták a válópert, idén nyáron elváltak. Most mind a ketten boldogabbak, mint valaha, és a saját sebeiket gyógyítgatják. Felnőtt vagyok, így nem rázott meg annyira, főleg, mert láttam, hogy nem boldogok együtt. Most megadták a lehetőségét, hogy boldogok lehessenek valaki mással. Az, hogy anyukád a te lelkiismeretedet próbálja terhelni, az nem helyes. Te erről se pozitív, se negatív formában nem tehetsz. Ez NEM a te problémád, és soha nem is lesz az.

Egyébként az angol regényekben ettől függetlenül igaza van. :) Javaslom még az angol fanfiction-okat, ha szereted az ilyesmit, illetve sorozatok angol nyelvű, angol feliratos nézését. (Teen wolf. Komolyan. Félmeztelen pasik rohangálnak benne fel-alá.)

2014. aug. 23. 17:09
 8/10 anonim ***** válasza:

6: Én a kérdést az egyedül élésre gondoltam inkább.

Ha egyedül maradna egy lakásban egész életére bármelyikük, vagy mondjuk 10 évre, jól lennének?

2014. aug. 23. 19:57
 9/10 A kérdező kommentje:
Utolsó:apum kiválóan ellenne egyedül,de anya megörülne,ha otthon nem tudna nyösztetni valakit.
2014. aug. 23. 20:34
 10/10 anonim ***** válasza:
az van, hogyha mégis elválnak, akkor az nem a te olvasási szokásaid miatt lesznek és nem tehetsz ellene semmit
2014. aug. 26. 10:11

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!