Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Válni szeretnék. Szerintetek változhat még a helyzet?
A férjemmel elhidegültünk egymástól az utóbbi hónapokban. Alig beszélgetünk, csak el vagyunk egymás mellett. Az együttlétek is nagyon ritkák, akkor is nehezen veszem rá magam vele. Nemrég beszéltünk róla, hogy baj lehet, de azóta sem változott semmi kettőnk közt. Mostanában egyre többször gondolok a válásra, mert nekem ez igy nem jó. Tudom, hogy megbántanám vele, de mostanában sokat vitatkozunk és úgy érzem inkább lennék egyedül, mint ilyen kapcsolatban. Próbáltam változtatni, de egyszerűen már nem tudok úgy nézni rá, mint régen, és ő sem töri magát azért, hogy jobb legyen.
Voltatok már ilyen helyzetben?
Van aki egyetért velem a továbblépést illetően, van aki meg lebeszél róla. A baj az, hogy én azt érzem, mennem kell. Ez az érzés változhat még? Kb. fél éve kezdtem ezt érezni, és azóta egyre rosszabb.
Három éve vagyunk együtt, én 24n , ő 30f.
Tapasztalatokat, "normális" tanácsokat várnék. Köszönöm.
Ha már 3 év házasság után elhidegültetek egymástól, itt már nincs vissza ut, hogy együtt maradjatok.Mégis miért alakult ki az elhidegülés közöttetek, nincs valami betegség, depresszióra utaló jelek?
Gondolom fiatal korotok óta ismeritek egymást és te talán rosszul döntöttél, hogy a felesége lettél?
Nem tudom, nekem furcsa, hogy 3 éve vagytok együtt, és már elhidegültetek. Nem lehet, hogy csak a lángoló szerelem múlt el? Alig beszélgettek? Hát ülj oda hozzá ma este, és beszélgess vele. Vegyetek elő egy társasjátékot.
Én nem adnám fel a helyedben ilyen könnyen. Próbáljatok meg egy párterápiát, és ha azután sem jobb, akkor váljatok el.
Eléggé megváltoztam az utóbbi időben. El lehet ítélni emiatt, talán rossz döntést hoztam, de én sem örülök neki, hogy így alakult. Nem tudok erőszakkal másként érzeni.
Azzal nem lenne baj, hogy a "lángoló szerelem" elmúlik, mert nem is számítottam rá, hogy örökké tart majd. Csak most, hogy ez elmúlt, már tisztábban látjuk mindketten a másikat, és úgy érzem, hogy nincs ami összekötne minket, túl sok a különbség köztünk.
Nem akarnám a végtelenségig húzni ezt a dolgot, de kíváncsi voltam a véleményekre, hogyha már így érzek, ez a dolog visszafordulhat-e.
Köszönöm az eddigi válaszokat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!