Miért van az ha mi mondunk komolyabb dolgokat valakinek nem reagàlnak ha róluk van szó akkor màs a helyzet?
Egyezek amit irsz,gyorsan letudjak pl.kaptam olyan valaszt a napokban megesik az emberrel,megertem,stb..altalaban rovid sablonos valaszok akad neha kivetel.Ha roluk van szo akkor viszont elvarjak a patyolgatast,teljes figyelmet,hogy raerj...A jovoben vele is igy kell viselkedni.
Igen,en is azon gondolkodom inkabb pszichologushoz fordulok,hogy kibeszeljem,utmutatast kapjak az elakadasban.Hat...amit irsz lehet nem csak kilenc millio nem empatikus hanem a 7 milliardbol jo ha 10% az....
Igen, nekem is a pszichológus segít, járok. És most ott tartok, hogy nem az embereket kell okolni. Mindenki annyit tud adni, amennyi a saját "boltjában" elérhető. A magyar társadalom nagyon rossz állapotban van, és ezzel a rossz állapottal reagálnak másokra. Nem veled van bajuk, neked sem velük. Hanem a saját aktuális állapotunkat projektáljuk a másikra. Mint mikor egy celebet szidnak. Nem ismerik, nem neki szól. Ők érzik rosszul magukat, mert a celeb egy olyan dolgot tol az arcukba, amire ők is vagynának. Csak a valódi lépések helyett maradnak a kanapén és fröcsögnek. Mert melletük sincs olyan ember, akinek ki tudnák mondani az érzésüket.
Én már ott tartok, hogy senki posztja alá nem írok szidalmazós dolgokat, pedig nekem is van sokszor olyan hangulatom, hogy hagyjuk. 😊 Magamnak vagy páromnak kiadom a dühömet, de tudom, hogy semmilyen hatással nem lesz az életemre, ha egy cikkben ByeAlex a sárban fetrengett, és alákommemtelem, hogy fulladt volna bele. Nincs értelme.
Kicsit elkanyarodtam, de hátha könnyebb megérteni, hogy ha mi szenvedünk valaki/valakik viselkedése miatt, akkor bizony nem őt kell szerelőhöz vinni. Ő nem látja mi a gond, miért menne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!