Ezek után leépínétek egy barátságot?
Figyelt kérdés
Hamarosan közeledik a 18-adik szülinapom. Meg hívtam rá két legjobb barátom. És hát az elején benne voltak jönnek minden. De ma viszont mind ketten vissza mondták. Az egyik arra hivatkozva hogy nem megoldható neki mert előtte való nap másik barátjánál ünnepel születésnapot és a barátja nem nagyon engedi sehova...A másik meg a szomszédunkban ünnepli az egyik rokonával a születés napját az nap mikor én. Annyit kértem tőle hogy sétáljon át hozzánk az út tőlük hozám 10 petc séta és legalább fél órát töltsön el nálunk. Mindketen azt hajtogatják hogy nem meg oldható. De tényleg én csak velük szeretném tölteni meg azokkal akkit szeretek a születés napom. És ki találták hogy majd ünneplünk később stb stb de én az nao szerezném és már az se jó hogy későbbi időpont szüleim tortát mindent aznapra el intéztek. Én tényleg a tőlem telhetőt meg tettem hogy velük meg a családommal lehesek és ünneplünk. És ezek után is még mindig én érzem rosszul magam. Lehet higy gyerekes amit most ide írtam stb.2021. jan. 27. 20:55
1/6 A kérdező kommentje:
Előre is bocsi a hejrs írási hibákért stb.
2021. jan. 27. 20:59
2/6 anonim válasza:
Nem barátok az ilyenek, küldd el őket a picsába !
3/6 anonim válasza:
Megírnám nekik,hogy a vásárt a napján tartjuk. A fantasztikus párkapcsolatához gratulálnek.
4/6 anonim válasza:
Amúgy nem lehet, hogy direkt mondták le, hogy azt hidd, hogy nem mennek, de meglepit csinálnak neked?
5/6 A kérdező kommentje:
Nem sajnos ők nem ilyenek ez full komoly.
2021. jan. 27. 21:38
6/6 anonim válasza:
Sajnálom, hogy ez történt veled, de ha fél órára nem képesek átmenni legalább reggel, hogy élőben találkozzatok az nem túl jó jel. Hidd el, nem gyerekes, ha ez neked rosszul esik, teljesen érthető. Mindenesetre boldog születésnapot kívánok, ilyen "barátok" miatt pedig ne szomorkodj. :)
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!