Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Mit gondoltok erről?

Mit gondoltok erről?

Figyelt kérdés

Egy buliban, az egyik barátnőmmel eléggé sokat ittunk. Én általában ha sokat iszom, a szemem kicsit lenehezedik, ezt sokan flörtölésnek titulálták be, meg mások elmondása szerint annak is érződik. Ez alkalommal sem volt másképp, a barátnőm, mint nyíltan felvállalt biszexuális mondta hogy bejövök neki, de nem történt semmi, mert neki van párja, én viszont nem tudom biztosra mondani, vagy nem merem bevallani hogy vonzódom a nőkhöz, ráadásul eléggé sokat is ittam, de a közeledését (néha közelebb jött, néha volt olyan pillanat hogy hosszasan egymásra néztünk) nem utasítottam el. Viszont azóta, még ha én nem is gondolok erre az alkalomra, mert nekem ez szimpla szórakozás volt, meg az egész szituációt nem akartam hogy úgy jöjjön le hogy nekem is bejön (pedig valószínűleg az ő szemszögéből pont ez lehetett), ő sokszor rágódik ezen, mert pár alkalommal amikor baráti társaságban iszogattunk, mindig mondta hogy ő sokat gondol erre, és nem tudja hogy álljon az egészhez. Én mondtam neki hogy viselkedésem az ital hozta ki, és hogy én nem akartam semmi félreértő dolgot tenni, viszont azóta mindig érzem, hogy egyik pillanatban távolságtartóvá válik, utánna ugyanúgy viselkedik mint eddig. De ezeknél az összejöveteleknél is hiába mondom neki, hogy sokat is ittam, és hogy magamban sem vagyok biztos mi vagyok, és ne vegye ezt nagyon komolyan, nem úgy tűnik mint aki eltudná engedni ezt a helyzetet. Lehet, hogy azzal hogy nemigazán emlékszem arra hogy mi is történt, ráadásul már engem is kezd olyan téren zavarni az egész, hogy már nem tudom mit mondjak neki hogy visszatérjen minden a régire, mert azt hiszem, azzal hogy tudja hogy lehet vonzódom a nőkhöz, azt a feltételezést adja neki rólam, hogy ő is bejön nekem.

Elnézést ha egy kicsit katyvasz lett a szöveg!

Kérlek, ítélkező, trágár válaszokat mellőzzük, így is elég ramaty a szituáció!

26/L

ma 14:23
Sajnos még nem érkezett válasz a kérdésre.
Te lehetsz az első, aki segít a kérdezőnek!

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!