Kezdőoldal » Emberek » Barátok, barátságok » Normális,hogy így viselkedik...

Normális,hogy így viselkedik a barátnőm? 21/l Esküszöm már azon gondolkodtam,hogy inkább megszakítom vele a kapcsolatot.

Figyelt kérdés

14 éves korunk óta vagyunk baràtok.Én most babát várok 20 hetes vagyok. Neki nincsen gyereke de még csak sosem volt terhes. A hétvégén elmentünk egy kávézóba szombat este. Én úgy gondoltam ezt az egész baráti találkozót ,hogy kávézó cukrászda esetleg egy pizza. De nem ő úgy gondolta elmegyek vele bulizni meg piálni,már a kávézóba/vagy bárban elkezdett piálni ott mellettem.Mondzam neki én nem szeretnék bulizni mert nem akarom kitenni a gyereket ilyen nagy zajnak illetve a sok alkoholistának.Aztán mikor mesélem neki a dolgaimat inkább vetessen el a gyereket.....

És az a baj ezzel hogy ez már nem az első esett akárhányszor találkozik velem mindig ez a örökös alkoholizálas és még elvárja tőllem ha ő bebaszik én vigyázzak rá terhesen. Meg nyavalyog ott nekem én meddig nem ihatok mondtam szoptatási idő végéig. Erre ő :hát az szopatási idő inkább.... Tehát olyan szinten nincs rám tekintettel,hogy az hihetetlen.... rosszul esik. Nekem is volt bulizós korszakom nem arrólvan szó de én kiéltem magam 15-16évesen.

ma 11:15
 1/3 anonim ***** válasza:
63%

Egyszer voltam hasonló szituba a feleségemmel terhes volt.Ès találkozott a baràtnőjèvel aki nem bírt ki egy órát,hogy ne cigizzen és egy szar kocsmába követte őt a feleségem terhesen, hogy cigizhessen.

A feleségemre még jobban mérges voltam mint arra a buta nőre .

Mindkettőt kiosztottam

ma 11:28
 2/3 anonim ***** válasza:
69%

Nem kell ezt elviselned. Utána meg majd azt fogod tőle hallgatni, hogy neked milyen sz*r, mert alkalmazkodni kell a gyerekhez, neki meg milyen jó. Én 27 évesen is ilyesmiket hallgatok tök idegen velem egykorú emberektől is, pedig én aztán laza szülő vagyok és egyáltalán nem rossz nekem.

A saját testvéremmel szakítottam meg a kapcsolatot, amikor a várandósságomat úgy ítélte meg, ahogyan....ez a te életed, a te boldogságod.

ma 11:29
 3/3 anonim ***** válasza:
Én mindkettőtökbe látok hibát. Te lenézed azt, aki klubokba jár, és kb. automatikusan alkoholistának titulálod, továbbá, megjegyezném, semmi baja nem lesz a babának a zenétől, a méhedbe van, mélyen, védve:-) Ettől függetlenül, persze, érthető, hogy neked most nem a klubokon jár az eszed, az meg abszolút helyes, hogy nem iszol alkoholt, csak mondom, aki nem ilyen szituban van, miért ne tehetné? Abban igazad van, hogy ő sem látja a te helyzetedet, szóval, vice versa, az elvetetős szöveg meg egyenesen undorító a részéről. Beszélni próbáltál már vele erről? Következő találkozó előtt beszéljétek meg a konkrét programot, és nyugodtan jegyezd meg, hogy buli, alkohol számodra kizárt, és ha esetleg ilyesmit szeretne, akkor a talitok után mással menjen inni, szórakozni.
ma 13:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!