Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » 33 éves vagyok de még nem...

33 éves vagyok de még nem vagyok felkészülve a gyerek nevelésre és ez baj?

Figyelt kérdés

jún. 16. 13:12
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
87%
Meg3egy éve se vagytok együtt, de már szerelemnek se híre se hamva. Mert ha szerelmes lennél, most a világ legboldogabb nője lennél és össze akarnád kötni vele az eletededet hivatalosan is és megunnepelni ezt a szeretteiddel. Az apát se látod benne meg a férjet se. Minek vagy vele?
jún. 16. 16:06
 12/13 anonim ***** válasza:
43%
Hat..kevesebb mint egy eves kapcsolatban nem mondanek igent senkinek, de 4 evet sem varnek az eskuvovel. 33 evesen mondjuk azert lehetne kicsivel tobb eszed. Ti nem beszelgettetek a kapcsolat elejen a tervekrol? Ki mit akar, mikor es hogyan?
jún. 16. 16:17
 13/13 anonim ***** válasza:
Ugy jön le nekem a kerdesedbol,hogy mindenki akarná, csak Te nem. Ezek az anyai ösztonok maguktól jonnek, lehet hogy azert nem érzed meg mert rovid ideje vagytok együtt. Még nincs meg tudatalatt a biztonsagos kapcsolodas, ez normalis 1 év után. Eljegyzestől szokas varní 1 évet az esküvőig, ezzel mondjuk húzhatod az időt. De ha nem jön magatol ez az erzes, jovore ilyenkor sem akkor hagyd menni,hogy Boldog lehessen massal. Azt is jo lenne megbeszelni Hany gyereket akar a jovoben. Mindenkeppen az őszinte beszélgetésekre sukseg van, az a jó párkapcsolat alapja, a bizalom,hogy hozza fordulhatsz barmilyen érzésekkel.
jún. 28. 09:25
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!