Persze hogy az. Miért, honnan veszed el a gyerekre fordított erőforrásokat, ha nem saját magadtól?
aug. 9. 14:42
22/36 anonim válasza:
Az én életemnek inkább értelmet adott. Nap mint nap sokkal többet ad, mint amennyit "elvesz".
aug. 9. 14:47
23/36 anonim válasza:
#22 minden egyes áldott nap,amióta megszületett? Taps.
aug. 9. 14:48
24/36 anonim válasza:
23# képzeld el, hogy igen. Mivel én a jó dolgokra koncentrálok, nem arra, hogy jajj, erre meg arra nincs időm, jajj, felaldozom magam, jajj, martirkodok, mert ez az anyák dolga, stb. Hanem a mosolyaira, oleleseire, gyönyörű fejlődésére, stb. Vannak ultrahisztis napjai, igen, de azokban is rengeteg jó pillanat van, és ezt így kell nézni. 10 hónapos lesz még csak, de én már most úgy érzem, túl gyorsan nő.
aug. 9. 14:53
25/36 anonim válasza:
10 hónapos az egy jó kor. Ha viszonylag nyugodt baba volt,akkor sokat még nem láttál.
Legyen így továbbra is..
aug. 9. 14:59
26/36 anonim válasza:
25# azért a veleszületett temperamentum azonnal kijön. Akaratos már nagyon, nem könnyű vele, de mint mondtam, én a jóra koncentrálok, mert rengeteg jót ad. Láttam már közelről rengeteg dackorszakos gyereket is kisgyermeknevelokent, de őket is imádtam, mert szintén rengeteg szeretetet adtak. Nyilván más 0-24ben vele lenni, de a gyerek az gyerek. Fel lehet fogni tragikusan, meg pozitívan is. Nem kell leszolni mindig azt ezen az oldalon, aki nem panaszkodik:D most az, hogy 10 hónapos, egy dolog, ha valaki egy 2 hetes csecsemő miatt panaszkodik, arra is bologattok, pedig ő még "kevesebbet latott", mint én
aug. 9. 15:14
27/36 anonim válasza:
Függ attól is kinek mennyi segítsége van. Nekem nem volt soha senki,férjem sokat van távol munka miatt. Én azt hittem menni fog.
Ment is,de legtöbbször az életben maradás és tartás volt a cél. De mint kiderült sajnos autista is lett nem csoda,hogy nem bírtam...pedig két éves koráig kaptam a tanácsokat a szuper anyától mit basztam el..
aug. 9. 15:26
28/36 anonim válasza:
Nekem sincs segitsegem, a férjem se nagyon, mégis élvezem. Ez szerintem az ember személyiségétől is függ. Én pl nagyon introvertalt vagyok, ezért egyáltalán nem hiányzik a legtöbbször a felnőtt társaság, ellenben a gyerekeket imádom, így nekem megváltás minden nap a kisfiammal. :D 22, 24, 26 voltam
aug. 9. 15:39
29/36 anonim válasza:
Az lehet.semmi baj nincs azzal ha neked megváltás
A legtöbb hasonló gondolkozasu viszont darab szarba se veszi,akinek nem az
Ha nem klinged ne vedd magadra nem elsősorban neked címeztem
UI: a nem nagyon segítseg és a nulla segítség között ég és föld van
aug. 9. 15:51
30/36 A kérdező kommentje:
19-es, ez így van, de sajnos nagyon sok anyuka szingli még házasságban is.
Sokan szülnek rossz embernek, és kevés az olyan apuka, aki tényleg kiveszi a részét a gyereknevelésből.
20-as, ezt nagyon szépen összefoglaltad, egyetértek! :)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!