Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan oldhatnánk ezt meg? A...

Hogyan oldhatnánk ezt meg? A férjem lánya allergiás a kutyaszőrre, a fiam kutyája viszont nélkülözhetetlen.

Figyelt kérdés

Folyamatosan a fiammal van együtt, vele is alszik, segíti a mindennapokban.

A kislány orvosa szerint megoldás lehetne erre a gyógyszer viszont a kislány anyja ebbe nem megy bele. Mit tennétek, mit tehetnénk?

jún. 24. 10:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 71/86 anonim ***** válasza:
59%
70es teljesen felesleges itt reklámoznod az ostobaságod, itt nem az a lényeg, hogy ki kezeli családtagként vagy éppen gyerekként a kutyàt és ki nem, hanem hogy ha már egyszer van kutyád, amiért felelősséggel tartozol, akkor nem dobod ki csak úgy az utcára. Egyébként meg törvény is van rá, csak úgy mondom, csak van még mindig pár visszamaradott csökött elméjű, aki ezt képtelen felfogni.
jún. 25. 09:40
 72/86 anonim ***** válasza:
50%
Amúgy meg nem kötelező a láthatás alatt a közös házba vinni a gyereket, aztán meg van oldva a probléma. De persze, az itteni elméletek szerint, ha az apa első gyereke nem jön ki az új feleséggel, féltesóval, kutyával, macskával, akkor azokat kell utcára tenni… Teljesen életszerű. Csak azt ne felejtsétek el, hogy ti is lehettek még második feleségei valakinek, már ha találtok olyat, aki elviseli ezt a sok rosszindulatot meg megkeseredettséget
jún. 25. 09:43
 73/86 A kérdező kommentje:

Mi most arra gondoltunk, hogy egy darabig megkérjük a lányt, hogy csak napközben legyen nálunk mert akkor többet vagyunk a kertben, estére inkább menjen haza. Náluk is van 3 kutya, de ők nem vele egy szobaban alszanak, hanem kint vagy a nagyszüleivel. Így hátha csökkennek a tünetei.

Az anyjának nincs megoldási terve, mert szerinte minden rendben van, amig vény nélküli szerekkel elfogadható szinten tarthatóak a tünetek.

Tényleg nem tudom miért van annyira az allergia elleni gyógyszer ellen az anyuka, mikor így szerintem sokkal több gyógyszert fogyaszt, mert van vagy 3 szemcsepp, mert könnyezik/száraz/dagadt, meg orrcseppek, orrsprayk, köhögésre szirupok és italporok. Jó, ezek tényleg vény nélküliek, de azért csak gyógyszerek!

jún. 25. 12:10
 74/86 anonim ***** válasza:
Ha anyuka nem aggódik miatta akkor te miért foglalkozol vele ennyit? Kap homeopátiás szereket, ha valamennyire enyhíti a tüneteit már jó. Én is allergiás vagyok/voltam nagyon sok mindenre, egy ideig szedtem gyógyszert, de inkább elhagytam, most már nagyon jól el vagyok anélkül is, tüneteim sincsenek annyira
jún. 25. 13:05
 75/86 anonim ***** válasza:
35%

"Náluk is van 3 kutya, de ők nem vele egy szobaban alszanak, hanem kint vagy a nagyszüleivel. Így hátha csökkennek a tünetei."

Na, ezt remélem, olvassa az az okoska, aki annyira a kutya eltávolítása mellett kardoskodott. A kislányéknál 3 kutya van, de a kérdező váljon meg a kisfia számára különösen fontos blökitől. Hát ez igen!

jún. 25. 13:19
 76/86 anonim ***** válasza:
0%
71 es ,senki se mondta, hogy az utcára dobd ki, lehet neki gazdát keresni ilyen esetben. Nekem is volt már egy ilyen esetem, állatvédők szűrték a jelentkezőket, mert minden ökör rámírt már éjfélkor is. Nekem a 2 gyerek mellől a németjuhászt kellett elvinni, másfél ev után is kékre zöldre harapta a gyerekeket játszásiból ... sírtak. 6 hónap alatt lett új gazda. Jó helye lett, ahol nincs gyerek. Mindent meg lehet oldani akarni kell.
jún. 25. 14:31
 77/86 anonim ***** válasza:
80%
76 jobb is, hogy kerestetek neki normális gazdát. Láthatóan nem voltatok képesek kellően nevelni egy ilyen kaliberű kutyát. De ez nem a kutya hibája. Nincs rossz kutya, csak rossz nevelés.
jún. 25. 15:07
 78/86 anonim ***** válasza:
91%
76 az nem megoldás, hogy megszabadulsz a problémàtól…
jún. 25. 15:15
 79/86 anonim ***** válasza:
46%

Ahogy nézzük. Itt a kommentelő és családja volt a probléma, és a kutyus megszabadult tőlük. Legalább lett esélye rendes helyre kerülni.

jún. 25. 16:55
 80/86 anonim ***** válasza:
Közös gyerek a fiú?
jún. 25. 17:38
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!