A kislány nyilván csak lathatasra megy az apjához, nem ott él. A kutyát el kell arra az időre különíteni, vagy úgy kell a lathatast időzíteni, hogy a te gyereked is épp az apjanal legyen akkor. Ha nem megoldhato, akkor apuka házon kívül oldja meg a lathatast. Normalis ember nem fogja feleslegesen gyógyszerezni a gyerekét
jún. 24. 10:51
2/86 anonim válasza:
Kivel él a lány életvitel szerűen? Ha az anyjával, csak a nyári szünetben van valamennyit nálatok, akkor nem jogos kérés a kutya elpaterolása a háztól. Ebben az esetben gyógyszer, amíg nálatok van, vagy pedig nem megy oda, hanem máshol találkozik az apjával.
jún. 24. 10:51
3/86 anonim válasza:
Akkor a férjed találkozzon máshol a gyerekével. Jó hogy nem fogja az anyja gyógyszerezni egy idegen miatt. Mondjuk ez nem lesz olcsó mulatság a férjednek.
jún. 24. 10:57
4/86 A kérdező kommentje:
Változó, hogy mikor van nálunk. A szülei nem voltak házasok, becsúszott gyerek. Gyermekelhelyezés sem volt, megállapodás alapján fizetjük a gyerektartást is.
A kutya fixen marad és elzárni sem tudjuk, mert csak 1 gyerekszoba van, igy a kislány is ott alszik, ha nálunk van.
Nagyon sajnálnám, ha ezután nem jöhetne hozzánk, de ha az anyja nem megy bele a gyógyszer szedésébe, akkor mi sem látunk más megoldást.
A fiam életében fontos szerepet játszik a kutya, szerintem ő fontosabb neki, mint mi vagy bárki más.
jún. 24. 12:08
5/86 anonim válasza:
A kutya nálatok családtag, azért mert valaki menne látogatóba nyilvánvalóan nem fogjátok kidobni. A gyerek anyja vagy oldja meg gyógyszerrel, azért az allergia gyógyszerek nem annyira durvák vagy akkor nem alszik ott, hanem máshol találkoznak pár órára az apjával. Amúgy értem én, hogy nem akarja gyógyszerezni, de ha mondjuk a porra vagy a pollenre lenne allergiás hogy oldja meg?
jún. 24. 13:08
6/86 anonim válasza:
Akkor sem paterolnám el a kutyát, ha a velünk élő gyerek lenne allergiás. Vannak már hatékony kezelések, gyógyszerek.
Így meg aztán pláne nem. Csak mert anyuka szemétkedik.
jún. 24. 13:09
7/86 anonim válasza:
6ossal egyet értek, meg kell mondani a kedves Anyukának, hogy a ti házatokban nem ő fog parancsolni. Vagy gyógyszer vagy nem alszik ott a gyerek, ő meg oldja meg ahogy tudja. A láthatás amúgy sem kötelező. Kívàncsi leszek ahhoz mit szól ha nem lesz szabad hétvégéje
jún. 24. 13:12
8/86 anonim válasza:
Utolso,gratulalok,szetcseszned a majat a gyereknek egy allat miatt. Hat alljon mar meg a menet. Egy kutya miatt gyogyszerezni egy gyereket. Ha nem ott el,csak latogat nem egyszeru. Ez nem ugy mukodik,h beveszed es hipp hopp hat. Nekem az 5.allergia gyogyszer valt be, a masik,hogy legalabb 4-5 nappal elotte le kell kezdeni. Utana abbahagyja hetvrge utan. Utana x nap mulva elkezdeni. Ez igy vicc. Szerintem a gyermek orvos sem javasolna. Vagy a kutya menjen ,vagy kell egy lakast ,hely, ahol lebonyolitjak a lathatast. Ez utobbi sokba fog kerulni. Gyogyszernek meg mellekhatasai lehetnek, almossag old.Allergiaskent tudom milyen ez, anyukamnal 1 ejjelt tudok maradni, masnap mar taknyom nyalam egybefolyik, brutal orrdugulas, hat nem alszok ott,max 1x egy evben
jún. 24. 13:14
9/86 anonim válasza:
Engem komolyan érdekelne, miért lett az első válasz így lepontozva
jún. 24. 13:26
10/86 anonim válasza:
Egy esetben maradna a kutya, ha terápiás kutya, mondjuk vakvezető. A kislány egészsége nekem számítana, még nem anyjaként is.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!