Mi volt az, az egy dolog, amit úgy gondoltok, hogy az első 3 hónapban nélkülözhetetlen "babakelengye" volt?
Figyelt kérdés
Vagy jó lett volna, ha lett volna?2020. aug. 26. 10:06
1/15 anonim válasza:
Hordozókendő. A másodiknál már okosabb leszek.
2/15 anonim válasza:
Ugyan nem szigorúan véve "kelengye", én a babafészeknek örülök nagyon.
4/15 anonim válasza:
Én is a hordozót mondom. Bár nekem a kendő nem jött be (biztosan nem atomfizika megkötni ,de az első pár negatív élmény miatt elengedtem ,vettem egy hibrid csatos hordozót amit nagyon egyszerű felvenni ,nagyon bejött)
5/15 anonim válasza:
Hordozókendő. 2 hósan kezdtem el használni, mert betojtam először, hogy sírt.
5 perc sírás után azonban a világ legjobb dolga.
8 hetesen aztán mírges lettem, hogy egy kávét se tudok meginni, mert ölbe babám van, úgyhogy a sírást letojva felkötöttem és míg megfőztem aa kávém, sétáltam a lakásban és elaludt...
8/15 anonim válasza:
Hordozó kendő. A karikás újszülött kortól használható és nem nehéz megkötni.
3 hetesen kezdődött a hasfájás nála és akkor szereztem be. Hatalmas segítség volt
9/15 anonim válasza:
Egy világoskék vékony babapléd. Csak úgy aludt nyugodtan, ha abba volt betekerve, mint egy burrito.
10/15 anonim válasza:
Elsővel Adamo. Kendőt nem szerette.
Másodiknál karikás kendő. Ó az Adamót nem szerette.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!