Szűkebb anyagi lehetsőgek között hol szereznétek be inkább a babakelengyét, olcsóbb boltban vagy baba bizikben, turkálókban?
Nem olyan vészes a helyzet, meglesz mindene, viszont azért nem vagyunk gazdagok és nem is kapunk úgy semmit, mert nincs a rokonságban, baráti körben kisgyerek.
Szóval van két lehetsőgem, egyik hogy olcsóbb boltokban szerzek be mindent pl Pepco, kínai, piac vagy pedig ilyen baba bizikben, turkikban. Szerintetek melyik a jobb megoldás és miért? Textilpelust, cumit, cumisüveget persze mindenképpen újat veszek. Kiságyat kaptunk kölcsön, abban van matrac, illetve van hozzá pelenkázó rész is, de az nem fér be a szobába, ezenkívül mindent vennikell
Szerintem nézz be az ikeába takaróért, törülközőért, lepedőért, hálózsákért, ott jó árban vannak és jó minőségűek.
Ruhákat újszülöttnek olcsóna találsz a tesoban is, pepco szerintem nem a legjobb minőség és én fontosnak tartom, hogy ilyen pici 100% pamutot hordjon. Turkálóba is érdemes menni.
Pepco nagyon gagyi,ahogy írták,kínaiból vennék ezt-azt,érdemes megnézni,mert itt mifelénk,nagyon szép babaágynemű szettek,takarók vannak jó áron,de mondjuk egy kínai rugdalozó 2500-3000,én annyit sajnálok kiadni érte.
Ruhafalva.hu - itt a használt részlegen nagyon szép ruhák vannak, 3db-os body szett (most csak egy példát mondok 900ft) érdemes szemezgetni,rendelni.
Mifelénk van egy nagyon jó bababizományi,ott minden van ami kell,de börzékre,faces csoportokban is érdemes nézelődni. Babakocsik újonnan nagyon drágák,még a gagyibb is,mi vettünk egy lengyelt újonnan de utáltam,legközelebb inkább veszek azon a pénzen használtan de jót.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!