Szűkebb anyagi lehetsőgek között hol szereznétek be inkább a babakelengyét, olcsóbb boltban vagy baba bizikben, turkálókban?
Nem olyan vészes a helyzet, meglesz mindene, viszont azért nem vagyunk gazdagok és nem is kapunk úgy semmit, mert nincs a rokonságban, baráti körben kisgyerek.
Szóval van két lehetsőgem, egyik hogy olcsóbb boltokban szerzek be mindent pl Pepco, kínai, piac vagy pedig ilyen baba bizikben, turkikban. Szerintetek melyik a jobb megoldás és miért? Textilpelust, cumit, cumisüveget persze mindenképpen újat veszek. Kiságyat kaptunk kölcsön, abban van matrac, illetve van hozzá pelenkázó rész is, de az nem fér be a szobába, ezenkívül mindent vennikell
Nálunk van olyan hogy Cosmos,ott is jó ruhák vanak elfogadható áron.
Sztm Pepko se rossz...nálam legalábbis nem mennek szét a ruhák. Esetleg Kikk.
Ha esetleg Osztrák határhoz kozel laksz érdemes kimenni bevasarolni.
Szia. Mielőtt megszületett a kisfaim a ruháit turkálókban vettem leginkább. Volt 1-2, ami új volt, azok inkább ilyen kimenős ruhák voltak. Úgy voltam vele, hogy arra a pár hétre, amíg jó lesz rá, tökéletesen megfelel. Mikor már tovább jó volt rá egy méret, akkor vásároltam neki a Pepcoban, de akármennyire is cukik, meg szépek, sajnos nálunk hamar elszakadtak, így most már kerülöm őket. Bodyt az auchanban veszek, nekünk megfelel a minősége. A többi ruháját általában H&M leárazáskor szerzem be.
Szerintem tökéletesek a használt cuccok is, én 2 dologhoz ragaszkodtam a nagyobb kiadásokból, hogy új legyen, ez a légzésfigyelő és az autós ülés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!