Hogyan oldhatnánk ezt meg? A férjem lánya allergiás a kutyaszőrre, a fiam kutyája viszont nélkülözhetetlen.
Folyamatosan a fiammal van együtt, vele is alszik, segíti a mindennapokban.
A kislány orvosa szerint megoldás lehetne erre a gyógyszer viszont a kislány anyja ebbe nem megy bele. Mit tennétek, mit tehetnénk?
Félreértettetek! A kislányt az anyja nem tiltja el sehonnan, csak az allergiagyógyszert ellenzi! Mi vagyunk inkább megijedve, hogy így mi lesz, pont azért, mert az évek alatt egyre tovább romlik a helyzet.
Elválni ezért biztos nem fogunk, ha akartunk volna, már megtettük volna. Nem vagyok új luk, meglehetősen régi bútordarab vagyok.
Kedves #46 Apukának egyik gyereke közül sem kell választani! Eddig sem kellett, az soha nem volt kérdés, hogy a lányával is tartsa-e a kapcsolatot vagy sem.
Én elhiszem, hogy fáj neked, hogy megcsaltak, de nem mindenki veszi ennyire véresen komolyan az életet, vannak, akik megbeszélik és utána megy tovább az életük! A válaszaidból tisztán kitűnik, hogy nagyon különbözik az életszemléletünk. Nagyon sajnálom, hogy ennyire megkeserített az élet, de kérlek ne rajtunk éld ki magad!
#49 Nekem speciel nincs semmi bajom az allergiagyógyszerrel, pedig több, mint 15 éve szedem.
Meg amúgy a kisfiú is az apuka gyereke. Most itt kinek az érdekében hozzon döntést? Az autista kisfia fejlődésére jó hatással van a kutya, a kutya mindennap a kisfiúval van. A lánya meg havi pár napot van a kutya közelében, az orvos szerint kezelhető lenne gyógyszerrel a gond. Miért annak az érdekét kéne előtérbe helyezni, aki nincs minden nap kontaktban a kutyával?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!