A babafürdőkád mindenképp nélkülözhetetlen? Zuhanyzó is jó helyette?
Hamarosan megérkezik hozzánk a picike és akkor szeretnénk, ha lenne majd kád, de zuhanyzónk van egyelőre.
Érdemes venni babakádat? Tárolási problémák miatt gondolkozunk ezen, hogy muszáj lenne valóban?
Anyagilag sem állunk a toppon, de a gyerek belefér még ebben a korban. Nyílván ahogy nő, már azt is tervezzük, hogy milyen opciókat válasszunk mert már most is van egy pár.
Ha nélkülözhetetlen a kád, akkor milyenfajta lenne jó? Láttunk összecsukhatósat is. Akinek olyan van, az milyen? Megfelel? Drágábbnak láttuk, kb 2-5-ször annyiba kerül mint a sima, szóval nem tudom, hogy megéri-e.
Ha a kád kihagyhatatlan, akkor tudnátok mondani valami jót?
Csecsemőt hogyan akarsz zuhanyzóba magadhoz vinni fürdeni? Hogy tartod a hajlékony testalkatát? Egyáltalán a megfürdetés hogy fog történni? Nem a legújabb kell, elegendő egy régebbi használt is, ne felejtsétek, hogy helyezzétek pelenkázóra fürdetésig.
Egyébként a zuhanyzósra - netán ha hasa feléd van, a hasát hogy mosod meg?
A kád rettentően szükséges. A miénk állványos, abba egy minike víz és készen van.
Nem nélkülözhetetlen, beállitod az újszülöttet a zuhany alá, aztán majd szól, ha végzett.😅
Fiam majdnem 2 hónapos volt, mire leesett a köldökcsonkja, amit ugye nem érhet víz...
Amúgy láttál már újszülöttet valaha élőben?
2-3 ezerért is lehet venni egy sima egyszerűt...
Illetve mi sem férünk a rengeteg baba cucctól, de ez van.
Ez nem szempont, mert ami kell, az kell...
Nekünk is zuhany van,kád nincs.
Tárolni a babakadat nekünk is necces,de én feltettem a szekrény tetejére,máshol nem fér el(akinek nem tetszik,nem néz oda)
Kád az kell.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!