Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » Mit tesztek a pelenkázótáskába...

Mit tesztek a pelenkázótáskába? Mi az ami nélkülözhetetlen akár egy rövid séta alatt?

Figyelt kérdés
2013. aug. 16. 15:43
 1/6 anonim ***** válasza:
Innivaló,ha hosszabb időre mennénk,akkor babakaja és hozzá kanál.Pelus,törlő,textilpelus arctörlésre.
2013. aug. 16. 15:50
 2/6 anonim ***** válasza:

Alátét, pelus, kenőcs (pici), törlőkendő, tetrapelus, váltás body, kisnaci (időjárástól függően), előke, innivaló, keksz. Játék. Zsepi, zacsik a használt pelusnak. Telefon. Nekem ital. Pénztárca, iratok, kulcsok. De mi sokat megyünk hosszabb útra is, ez a túlélőkészletünk. Rövid sétára sem pakolom ki.

Én nem szeretek pelenkázótáskát használni, inkább rendes táskát, rekeszes, sportosabb fazont szoktam. Bőven elférünk, pedig nem ormótlan.

2013. aug. 16. 15:52
 3/6 anonim ***** válasza:
A fiam 14 hónapos, én már egy sétához csak italt és nedves törlőkendőt teszek be illetve ha változékony az idő, akkor egy kabátot vagy mellényt. Régebben még vittem textilpelenkát, de már nincs rá szükség.
2013. aug. 16. 16:02
 4/6 anonim ***** válasza:
Szia! A cumit meg a cumisüveget, amiben az itókája van, azt a babakocsi zsebébe teszem. Amit a táskába teszek, ha hosszabb útra megyünk vagy a dokihoz, az 2 textilpelenka, popsikenőcs és krém, 2-3 pelenka, játékok, szájtörlő, szükség esetén üveges bébiétel, kanál. 1 éves kislány.
2013. aug. 16. 16:58
 5/6 anonim ***** válasza:

Rövid sétához semmit se viszek (pl. 40-50 perc kutyasétáltatás), a lányom amúgy is a hátamra van kötve, nem veszem le.

Hosszabb útra viszek magammal pelenkát és ehhez kellő dolgokat, váltás ruhát, vizet és ha kell, tápszert.

2013. aug. 16. 21:24
 6/6 anonim ***** válasza:

Popsikrém, popsitörlő, pelenka, textilpelus, pelenkázólap, innivaló, papírzsebkendő, és 1-2 játék.

Rövid sétára csak a textilpelust, és popsitörlőt szoktam vinni. Ja meg inni.

2013. aug. 16. 21:45

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!