Mit tesztek a pelenkázótáskába? Mi az ami nélkülözhetetlen akár egy rövid séta alatt?
Alátét, pelus, kenőcs (pici), törlőkendő, tetrapelus, váltás body, kisnaci (időjárástól függően), előke, innivaló, keksz. Játék. Zsepi, zacsik a használt pelusnak. Telefon. Nekem ital. Pénztárca, iratok, kulcsok. De mi sokat megyünk hosszabb útra is, ez a túlélőkészletünk. Rövid sétára sem pakolom ki.
Én nem szeretek pelenkázótáskát használni, inkább rendes táskát, rekeszes, sportosabb fazont szoktam. Bőven elférünk, pedig nem ormótlan.
Rövid sétához semmit se viszek (pl. 40-50 perc kutyasétáltatás), a lányom amúgy is a hátamra van kötve, nem veszem le.
Hosszabb útra viszek magammal pelenkát és ehhez kellő dolgokat, váltás ruhát, vizet és ha kell, tápszert.
Popsikrém, popsitörlő, pelenka, textilpelus, pelenkázólap, innivaló, papírzsebkendő, és 1-2 játék.
Rövid sétára csak a textilpelust, és popsitörlőt szoktam vinni. Ja meg inni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!