Hogyan lehet rövid idő alatt megnevelni egy 8 éves német juhász keverék kutyát?
Ilyen nem létezik. Ahhoz, hogy mindig kézben tartható legyen, én még látatlanban is azt mondom, hogy minimum úgy fél év, de akkor az nagyon minimum. És persze egyedül nem valószínű, hogy sikerül, hacsak nincs már nagyon nagy tapasztalatod. De mivel feltettél egy ilyen kérdést, valószínűleg nincs.
Én ajánlanám, hogy keress fel egy jó kutyasulit, ahol tudnak segíteni minden problémában és ahol megtanulhatod mindig kézben tartani a kutyádat.
Igazából ha a viszonyotok már jó lesz, akkor az a 3 óra elég lehet, persze attól is függ, mennyire pörgős kutyáról van szó. Ha jól beosztod ezt az időt, hogy ezalatt fizikailag is és szellemileg is le tudd fárasztani, akkor nem lesz gond.
Nem vagyok számára ismeretlen, családban történt a haláleset.
Van egy 15 éves törpe uszkárom, akit én tanítottam kölyök kora óta. De ez a kutya nagy testű, és felnőtt, és német juhász. Ilyennel nem volt még dolgom. Egyébként ivartalanított szuka. A kutyasuli sajnos elég kétséges, mert a férjem csak hétvégén van itthon, hét közben én tartom a frontot itthon.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!