A babafürdőkád mindenképp nélkülözhetetlen? Zuhanyzó is jó helyette?
Hamarosan megérkezik hozzánk a picike és akkor szeretnénk, ha lenne majd kád, de zuhanyzónk van egyelőre.
Érdemes venni babakádat? Tárolási problémák miatt gondolkozunk ezen, hogy muszáj lenne valóban?
Anyagilag sem állunk a toppon, de a gyerek belefér még ebben a korban. Nyílván ahogy nő, már azt is tervezzük, hogy milyen opciókat válasszunk mert már most is van egy pár.
Ha nélkülözhetetlen a kád, akkor milyenfajta lenne jó? Láttunk összecsukhatósat is. Akinek olyan van, az milyen? Megfelel? Drágábbnak láttuk, kb 2-5-ször annyiba kerül mint a sima, szóval nem tudom, hogy megéri-e.
Ha a kád kihagyhatatlan, akkor tudnátok mondani valami jót?
Kell babakád, amit, ha nem használtok állítva beteszitek a zuhanyzóba. Amíg Ti fürödtök, kiveszitek.
Én mindjárt nagyobbat vennék, azt használhatja később is. Állvány nem kell hozzá, mert akár az ágyra is rakhatjátok egy nylonnal alatta, hogy ne legyen vizes az ágy. Vagy később a zuhany tálcába is rakhatjátok keresztbe, úgy elfér és tud pancsolni.
Két éves múlt, nagy gyerek, még használjuk a babakádat.
Az IKEA babakád egyik végén van egy lyuk, madzagot fűztem bele, öntapadós akasztóra van akasztva a zuhanyban, addig vesszük ki, amíg mi zuhanyzunk. Így nincs útban soha.
A képek között találsz olyat is, hogy az IKEA hogyan akasztja fel.
Egy kád nwm olyan nagy szerintem...
Amúgy igen. Az elején a fejüket se tudják tartani. 6 hónapos a fiam egy egyszerű Auchanos kádat használunk (olyan amihez nem kell tudni ülni mert tud benne feküdni egy csúszda szerű részen). Ja és fél a zuhanyrózsától. Szóval igen mindenképpen kell.
A fiamnàl nekünk is csak zuhany volt. 4 éves koráig simán elvolt a kiskádjàba( nagyobb fajta)
Most a lányomnál már van nagy kád de az elejèn sokkal kényelmesebb volt a kiskád.nem kellett behajolni stb. Most 4 hós már a nagy kádba pancsizik. Elengedhetetlen a kád. Amit írtál kérdező az egy felelőtlen gondolkodásra mutat. Én értem hogy nem álltok anyagilag jól.deha azt írod belefér mégis a baba akkor a kád is férjen bele mert az a babàhoz “tartozik”
Amúgy tényleg hogy tervezned fürdeni?
Beallnal vele a zuhany alá ahogy többen írták?
Az nem szuper úgy
El is csuszhtsz vele,meg hogy lenne?pucéran vízesen oltoztetned fel a gyereket?vagy addig hagynad megfagyni amíg te rendbe szeded magad?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!