Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » A babafürdőkád mindenképp...

A babafürdőkád mindenképp nélkülözhetetlen? Zuhanyzó is jó helyette?

Figyelt kérdés

Hamarosan megérkezik hozzánk a picike és akkor szeretnénk, ha lenne majd kád, de zuhanyzónk van egyelőre.

Érdemes venni babakádat? Tárolási problémák miatt gondolkozunk ezen, hogy muszáj lenne valóban?

Anyagilag sem állunk a toppon, de a gyerek belefér még ebben a korban. Nyílván ahogy nő, már azt is tervezzük, hogy milyen opciókat válasszunk mert már most is van egy pár.

Ha nélkülözhetetlen a kád, akkor milyenfajta lenne jó? Láttunk összecsukhatósat is. Akinek olyan van, az milyen? Megfelel? Drágábbnak láttuk, kb 2-5-ször annyiba kerül mint a sima, szóval nem tudom, hogy megéri-e.

Ha a kád kihagyhatatlan, akkor tudnátok mondani valami jót?

2023. szept. 26. 16:37
1 2 3
 21/30 anonim ***** válasza:
90%
És soha nem tudjuk meg hogy gondolta a furdetésre,vagy egyáltalán semmit sem tudunk meg mert a kérdező eltűnt.🤷
2023. szept. 30. 09:04
 22/30 anonim ***** válasza:
100%
Biztos dolgozik, hogy jusson a kádra is pénz.
2023. szept. 30. 09:07
 23/30 anonim ***** válasza:
59%
Nem lehet, hogy úgy értette, hogy a zuhanyzós fürdő átalakítása drága kádasra? Persze én értem, h nem ezt írta, de magamban bízom benne, hogy csak funkcionalis analfabéta és nem annyira csóró, hogy egy pár ezer ftos babakadat nem tud megvenni.. ugye csak fogalmazni nem tudsz, nem vagy ennyire felelőtlen..
2023. szept. 30. 13:26
 24/30 anonim ***** válasza:
16%

Zuhanyzós lakásunk van

A legtöbbször velem együtt zuhanyzott a baba, összeölelkezve.

Mi nem vettünk babakádat, az ikeás ruháskosár épp megfelelt.

Mikor már tudott ülni, akkor kapott egy kis medencét a zuhanyzóba, ami tul.képp így egy "kád" lett.

2023. szept. 30. 14:12
 25/30 anonim ***** válasza:
91%

Szerintem is, fürdőkádra gondolt a kérdező, csak rosszul fogalmazta meg.

Egy hagyományos babakád simán befèr a zuhanyzóba, akár 2 éves koráig ki is tudja hasznàlni. Az elején érdemes állványt is venni, hogy ne kelljen hajolgatni közben.

2023. szept. 30. 14:16
 26/30 anonim ***** válasza:
Be ne vidd a zuhanyzóba mert elestek. Kell babakád, vagy egy nagyobb lavór is megteszi ha van otthon!!
2023. nov. 9. 13:53
 27/30 anonim ***** válasza:
50%

Írja,hogy van osszecsukhatos kád is.

Így szerintem nem nagy fürdőkádra gondolt,ahogy írjatok páran.

2023. nov. 9. 13:59
 28/30 NTBS ***** válasza:
100%
Szerintem vegyétek egy pár ezer forintos kádat.
2023. nov. 9. 16:00
 29/30 anonim ***** válasza:
Babakád drága? Talán valami 3-4 ezerért vettük. Ha ez nem fér bele a többi hogy fog? Pelenka, esetleg tápszer, ruhák, gyógyszer ha kell, vitaminok, ha hasfájós lesz a csepp több 10 ezres kiadás lehet, popsitörlő, krémek akármi? Volt olyan pelenkakiütése a lányomnak, hogy 8000 ft volt rá a krém ami helyre rakta, ezelőtt 4 évvel! Csak én nem értem?
2023. nov. 9. 17:37
 30/30 anonim ***** válasza:
Én vennék a helyetekben. Újonnan is már pár ezer Ft-tól lehet kapni, használtan meg még olcsóbb. A jófogáson még ingyen elvihetők is vannak, de szerintem ha van gyerekes ismerős, ő is szívesen továbbadja. Ha meg már nem kell, ti is továbbadjátok. Addig meg használaton kívül be lehet rakni a zuhanyzóba, szekrény tetejére, akasztóra stb. ahogy előttem is írták. Szükség esetén, mondjuk utazáskor egy nagyobb, lehetőleg hosszúkás lavór vagy a mosogató is megteszi, zuhanyozni nem zuhanyoznék újszülöttel.
2023. nov. 10. 16:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!