A babafürdőkád mindenképp nélkülözhetetlen? Zuhanyzó is jó helyette?
Hamarosan megérkezik hozzánk a picike és akkor szeretnénk, ha lenne majd kád, de zuhanyzónk van egyelőre.
Érdemes venni babakádat? Tárolási problémák miatt gondolkozunk ezen, hogy muszáj lenne valóban?
Anyagilag sem állunk a toppon, de a gyerek belefér még ebben a korban. Nyílván ahogy nő, már azt is tervezzük, hogy milyen opciókat válasszunk mert már most is van egy pár.
Ha nélkülözhetetlen a kád, akkor milyenfajta lenne jó? Láttunk összecsukhatósat is. Akinek olyan van, az milyen? Megfelel? Drágábbnak láttuk, kb 2-5-ször annyiba kerül mint a sima, szóval nem tudom, hogy megéri-e.
Ha a kád kihagyhatatlan, akkor tudnátok mondani valami jót?
Zuhanyzós lakásunk van
A legtöbbször velem együtt zuhanyzott a baba, összeölelkezve.
Mi nem vettünk babakádat, az ikeás ruháskosár épp megfelelt.
Mikor már tudott ülni, akkor kapott egy kis medencét a zuhanyzóba, ami tul.képp így egy "kád" lett.
Szerintem is, fürdőkádra gondolt a kérdező, csak rosszul fogalmazta meg.
Egy hagyományos babakád simán befèr a zuhanyzóba, akár 2 éves koráig ki is tudja hasznàlni. Az elején érdemes állványt is venni, hogy ne kelljen hajolgatni közben.
Írja,hogy van osszecsukhatos kád is.
Így szerintem nem nagy fürdőkádra gondolt,ahogy írjatok páran.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!