Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan oldhatnánk ezt meg? A...

Hogyan oldhatnánk ezt meg? A férjem lánya allergiás a kutyaszőrre, a fiam kutyája viszont nélkülözhetetlen.

Figyelt kérdés

Folyamatosan a fiammal van együtt, vele is alszik, segíti a mindennapokban.

A kislány orvosa szerint megoldás lehetne erre a gyógyszer viszont a kislány anyja ebbe nem megy bele. Mit tennétek, mit tehetnénk?

jún. 24. 10:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 31/86 anonim ***** válasza:
7%

29es nem hiszem hiszen a kérdezőt vette el.

Oké kérdező de akkor is maradjon ám az a kutya ha a te fiad fullad be tőle. Mert ugye allergia bármikor kialakulhat.

Vagy tegyük fel, a lány valami olyat szeret csinálni amitől az autista fiad kiborul, akkor is hagyod hogy a lány csinálja igaz? Hiszen családtag a fiad szokja meg vagy menjen el onnan van megoldás.

jún. 24. 18:10
 32/86 anonim ***** válasza:
33%
A lány becsúszott gyerek, az apja még csak nem is akarta, szerintem az anyja örülhet, hogy az apja egyáltalán foglalkozik vele, nemhogy majd miatta feldobja az új családjàt
jún. 24. 18:14
 33/86 anonim ***** válasza:
70%

Mondjuk létezik allergiagyógyszer, amit, ha nálunk van, szépen bevesz.

Ha az anyja ezen hisztizik, akkor nem jön a gyerek, vagy akkor apuka, akinek ugyanolyan döntési joga van, beveteti vele a gyógyszert.

Ez allergia, ugyanolyan, mint a pollen, stb. Van rá gyógyszer, nem véletlenül.

Vagy a gyerek anyja innentől kezdve mindenhonnan eltiltja a lányát? Mert kutyával aztán bárhol találkozhat, akár egy bkk-n, akár az egyik kis barátjánál.

jún. 24. 18:17
 34/86 anonim ***** válasza:
75%
33as az “új luk” a felesége, a régi csak egy futó kaland volt, amúgy meg az utánfutó lehet, hogy közös gyerek, arra nem gondoltál? Gondolom te lehetsz valakinél a régi luk, azért savanyú a szőlő
jún. 24. 18:18
 35/86 anonim ***** válasza:
28%
35: elvalt anyukak szoktak uj lukazni meg uj puncizni. Meg vannak keseredve.
jún. 24. 18:37
 36/86 anonim ***** válasza:
75%

Az allergia gyógyszer annyit csinál, hogy nem szenvedne a gyerek a kutya közelében, nem értem, hogy miért a kutyától kéne megszabadulni. Pláne ha havi pár napról van szó, ráadásul a kutya kb segítő kutya, a kissrácnak minden nap szüksége van rá.

Nyilvánvalóan az állattartást az állandóan ottélők szokása határozza meg, nem pedig az, hogy valaki ott van pár napig. Simán szedhetne gyógyszert a kislány, orvos is ezt mondta, baja nem lenne tőle, csak anyuka játszmázik. Most tényleg anyuka játszmázása miatt kéne egy másik gyerektől elvenni a kutyáját? Nonszensz, hogy itt egyesek ezzel jönnek.

Az orvos nem hülyeségből mondja azt, hogy a gyógyszer a megoldás. Egyébként meg sok az állatbarát hely, a világ tele van kutyákkal. A láthatáson túl is jobban járna a kislány az allergiagyógyszerrel.

Nekem is van allergiám, nekem is kutyaszőrre. Amikor nem szedtem, egy kicseszett parkba nem tudtam elmenni tüsszögés nélkül. Amióta szedem, teljesen jól vagyok. Meg van laktózérzékenységem is, arra meg beszedem az enzimeket, nem pedig szopatom magam, hogy ha a környezetem benézne valamit, akkor folyjon az orrom a szőrtől, meg fhossam össze magam egy fagyizástól, de még véletlenül se veszek be a problémára gyógyszert, a világ alkalmazkodjon hozzám, ahelyett, hogy tennék magamért valamit, ami pár pillanat, és sokkal biztonságosabb, mint elvárni, hogy mindenki 100%-ban hozzám igazodjon.

jún. 24. 18:37
 37/86 anonim ***** válasza:
11%

35 minek hívjuk akkor? Új ágybetét? Amúgy meg csak azt tudjuk amit a kérdező elmond, ki tudja mit mondott neki a szent pasi, és mi az igazság.

És igen, vállalom, én megcsalt exfeleség vagyok, de jókat röhögök az új nőn és az exemen, ahogy már 10 éve küzdenek a gyerekért, miközben az én gyerekem tojik arra aki csinálta és elhagyta, és nekem az új férjemmel már van 2 egészes gyerekünk :-D

jún. 24. 18:52
 38/86 anonim ***** válasza:
79%
37 ha annyira jókat röhögsz akkor miért ilyen kérdések alatt éled ki magad?
jún. 24. 18:55
 39/86 anonim ***** válasza:
4%

egyszerű, apuka három perc erejéig tököt növeszt, és közli a lányával, hogy egy idegen nő fiának a háziállata fontosabb számára, mint ő, így járt.

egyből megoldódik a probléma. bár elképzelni nem tudom, hogy egy ilyen gusztustalan fszban te mit találsz vonzónak, dehát ízlések és pofonok.

(a neveletlen kölyköd hisztirohamot kap ahányszor őfelségének kéne kicsit másokhoz igazodnia, az meg nem betegség, a kutya meg nem terápia a számára ennélfogva. csak szólok. inkább valami megbízhatóbb fszt keress akitől tudsz még egy kölyköt szülni, hogy amikor te nem leszel, kishercegnek legyen egy további ápolónője)

jún. 24. 18:58
 40/86 anonim ***** válasza:
80%
39 te amúgy tükörbe tudsz nézni minden nap azzal a tudattal, hogy ilyen gusztustalan ember vagy? Gondolom csak itt van ekkora szád, mert a való életben már szétvertek volna párszor…
jún. 24. 19:10
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!