Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Hogyan oldhatnánk ezt meg? A...

Hogyan oldhatnánk ezt meg? A férjem lánya allergiás a kutyaszőrre, a fiam kutyája viszont nélkülözhetetlen.

Figyelt kérdés

Folyamatosan a fiammal van együtt, vele is alszik, segíti a mindennapokban.

A kislány orvosa szerint megoldás lehetne erre a gyógyszer viszont a kislány anyja ebbe nem megy bele. Mit tennétek, mit tehetnénk?

jún. 24. 10:36
1 2 3 4 5 6 7 8 9
 21/86 anonim ***** válasza:
42%
Jajj de ostobák vagytok… Gondolom ha a kérdező gyereke (aki nem mellesleg közös és velük él) lenne allergiás, akkor kitalálnának valami megoldást, pl allergia gyógyszer vagy amit az orvos javasol. Amúgy meg itt nem az a lényeg, hogy kinek a gyereke, hanem hogy az egyik ott él, ahogy a kutya is, a másik meg csak néha megy làtogatóba.
jún. 24. 16:39
 22/86 A kérdező kommentje:

Köszönöm a normális válaszokat.

Nem kifejezetten segítő kutya, de a fiamnak mégis az. Autista és a kutyája több fejlődést ért el nála, mint sok szakember vagy terápia.

Az lényegtelen, hogy kié a ház, mondhatjuk, hogy hármunké. Senki nem akarja megszabni, hogy a lány jöhet-e vagy sem. Itt inkabb az a gond, hogy rossz nézni, hogy folyamatosan beteg és nem igazán tudunk mit tenni ellene. Egyébként így is folyamatosan gyógyszereket szed, csepegtet, hogy a tüneteket enyhítse, nem igazán értem, miért pont kifejezetten az allergiára valók az ördögtől valók. Én ilyen esetben egyértelműen a gyógyszert választanám, főleg, hogy a családban mindenhol van egy vagy több kutya, tehát nem csak nálunk bajos a kutya kérdés.

jún. 24. 17:15
 23/86 anonim ***** válasza:
4%

rossz nézni, hogy folyamatosan beteg és nem igazán tudunk mit tenni ellene

De, tudtok, csak nem akarod.

jún. 24. 17:21
 24/86 anonim ***** válasza:
91%
Ezt akartam pont írni, hogy és ha más rokonnál is van kutya akkor mindenki váljon meg tőle, mert valaki allergiás? Oké, nem akarnak gyógyszert, de manapság már nagyon sok üzletbe is beengednek kutyákat, vannak kutyabarát hotelek, éttermek, akkor nem fog menni a gyerek sehova?
jún. 24. 17:29
 25/86 A kérdező kommentje:
Igen #23 én tudom a megoldást, de a kislány anyja nem akarja!
jún. 24. 17:44
 26/86 anonim ***** válasza:
15%
Majd a férjed eldönti, hogy ki a fontosabb neki, a lánya, vagy a te fiad, és az állat.
jún. 24. 17:54
 27/86 anonim ***** válasza:
51%
26 mivel a ház közös így nem a férj fogja eldönteni
jún. 24. 17:57
 28/86 anonim ***** válasza:
5%
El is lehet válni.
jún. 24. 18:00
 29/86 anonim ***** válasza:
75%
28 te tényleg nagyon ostoba vagy ha szerinted erre az a megoldás, hogy váljanak el. Szerencsére talán a kérdező férjének több esze van, mint neked
jún. 24. 18:02
 30/86 anonim ***** válasza:
5%
Nem az a megoldás, de ők jó eséllyel el fognak.
jún. 24. 18:04
1 2 3 4 5 6 7 8 9

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!